BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
HABER /  MEDYA

Çocuklar Duymasın bugün neden yok hangi gün Kanal D yayın akışı

Çocuklar Duymasın 19 Kasım 2017 pazar günü neden yok Çocuklar Duymasın yeni bölüm hangi gün yayınlanacak? Çocuklar Duymasın final mi yapıyor Birol Güven ne diyor? Çocuklar Duymasın ile ilgili güncel gelişmeler internethaber'de.

Abone ol

Çocuklar Duymasın her pazar günü Kanal D'de ekrana geliyordu. 2000'lere damga vuran dizi bugün yayınlanmadı. Peki Çocuklar Duymasın neden yayınlanmadı final mi yapacak?

Birol Güven Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Çocuklar Duymasın'ın her pazar Kanal D'de ekrana geleceğini söylemişti. Fakat Kanal D'nin bugünkü yayın akışına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın'ın yerine yeni dizi Hayati ve Diğerleri'nin yayınlanacağını görüyoruz. Peki Çocuklar Duymasın hangi gün?

ÇOCUKLAR DUYMASIN HANGİ GÜN?

Twitter hesabına baktığımız zaman Çocuklar Duymasın'ın hangi gün yayınlanacağına dair bir bilgi yok. Kanal D yayın akışında da önümüzdeki haftayı göremiyoruz.

ÇOCUKLAR DUYMASIN FİNAL Mİ YAPACAK?

Çocuklar Duymasın'ın yayınlanmaması acaba akıllara final mi yapacak sorusunu getirdi. Dizinin yapımcısı ya da kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmedi. 

Birol Güven devam demişti ama Kanal D'den büyük darbe