BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.291,56
HABER /  GÜNCEL

Çocuğun otomobilin altında kaldığı o an

Mersin'de kaldırımda annesi ile otururken aniden yerinde fırlayan çocuk kadın sürücünün kullandığı otomobilin altında kaldı

Abone ol

Mersin’de yolun karşısına geçmeye çalışırken kendisine çarpan otomobilin altında kalan çocuk yaralandı. Otomobilin çocuğuna çarptığını gören baba, önce aracı yumrukladı, sonra çocuğunu sıkıştığı yerden çıkardı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Müfide İlhan Mahallesi’ndeki bir ara sokakta kaldırım üzerinde oturan annesinin yanından ayrılan Enes Karaaslan (6), karşı kaldırıma geçmek için koşmaya başladı. Bu sırada ara sokaktan gelen Bahar A.’nın kullandığı 33 ANT 71 plakalı otomobil, aniden önüne çıkan çocuğa çarparak üzerinden geçti. Yavaş seyreden otomobilin bayan sürücüsü ve yanındaki arkadaşı aracın altında kalan çocuğu görünce büyük panik yaşadı. Kazayı haber alan çocuğun babası da olay yerine geldi. Öfkesinden önce otomobili yumruklayan acılı baba, daha sonra ise oğlunu kurtarma telaşına düştü.

Çevrede bulunanların otomobili kaldırması ile çocuk, aracın altından çıkarılarak hastaneye götürüldü. Yaralanan çocuğunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza ve sonrasında yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına takıldı.

Yaralı çocuğun yakınlarının saldırısından korkan bayan sürücü ve arkadaşı, bir eve sığındı. Polis ekipleri tarafından bulunduğu evde gözaltına alınan sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.