BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,80
ALTIN 2.398,61
HABER /  MEDYA

CNNTürk'te büyük skandal şehit varken bakın ne yaptılar!

HAKKARİ Şemdinli'de kahreden 10 şehit haberinin gelmesinin ardından bazı televizyon kanallarının yaptığı pes artık dedirtti.

Abone ol

Bugün acımız büyük... Bölücü terör örgütü PKK'nın Şemdinli'de düzenlediği saldırıda 10'u asker 18 şehit verildiği haberini duyurmuştuk.

Bu acı olayı haber kanalları son dakika olarak duyururken evlerden şehit analarının çığlığı yükselmeye başladı. Önce 6 şehit haberi gelmişti ancak şehit sayısı 18'e çıktı.

Biz de bu acılı haberi aldığımızda bütün haber kanallarını taradık. Hemen hemen bütün haber kanallarında haber vardı ancak bazı kanalların şehit haberi varken skandal bir yayına imza atmaları pes artık dedirtti.

ACI HABER BÖYLE VERİLDİ

A Haber'de spiker son dakika bilgisini verirken, NTV Şemdinli'deki muhabirine bağlanmış son gelişmeleri aktarıyordu.

Habertürk kanalında Oylum Talu'nun programında son dakika bilgisi verildi. Oylum Talu ve karşısındaki konuğu her şeyin farkındaydı. Ekrandaki neşenin yerini hüzün kapladı. Ve Talu'nun haber ile ilgili sık sık bilgi verirken ağlamaklı olduğu gözlendi.

CNNTÜRK'TE SKANDAL

Ve Erdoğan Aktaş yönetimindeki CNNTürk. 8 şehidin ardından CNNTürk'te çığlıklar yükseliyordu. Ancak bu çığlık şehit çığlığı değil bir şarkıcının çığlığıydı.

Güneri Civaoğlu'nun da ilk anda 8 şehit varken keyfine diyecek yoktu. CNNTürk'te neşeli şarkılar söylenirken altta sadece iki satır şehit haberi geçiyordu.