BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.442,84
HABER /  DÜNYA

Çıplak fotoğrafları ile başı dertte!

Fransız 'Closer' dergisinin ardından yine Silvio Berlusconi’ye ait olan İtalyan 'Chi' dergisi de, Fransa tatilinde üstsüz güneşlenen Cambridge Düşesi Kate’in fotoğraflarını bastı.

Abone ol

Closer dergisinin İngiliz Kraliyet ailesine yaşattığı şokun ardından, İtalyan Chi dergisi de Kate Middleton’ın üstsüz fotoğraflarını yayınlamaktan geri durmadı. Her iki dergi de, İtalya başbakanıyken sık sık İngiliz gazetelerinin eleştirilerine maruz kalan Silvio Berlusconi’ye ait Mondadori Yayın Grubu’nun bünyesinde bulunurken bu durum, “Silvio’nun intikamı” olarak yorumlandı.

İngiliz Kraliyet ailesinin, bu fotoğrafları yayınlamaması için Mondadori’ye başvurusuna rağmen okurlarına kapağında, “Olağanüstü baskı”, “Kate Middleton. Sarayda Skandal. Kraliçe Çıplak!” başlığıyla haberi sunan Chi, 1 milyon baskıyla çıktı. “Saray formalitelerinden çok uzak bir yakınlaşma” temasıyla ele alınan ve 26 sayfa yer verilen haberde, “Monarşistler skandala yol açtı Geleceğin kraliçesi asla böyle görülmedi” yorumu da yapıldı.

screen-shot-2012-09-17-at-12.47.34-pm.png

ÇIRILÇIPLAK FOTOĞRAFLARI BASILMADI

Kate ve William’ın resmi konutu St. James Palace’ın, Mondadori hakkında yasal işlem başlatacağını açıklamasına aldırış etmeyen “Chi”, geçen hafta Fransa’nın Provence bölgesindeki Kraliçenin yeğeni Lord Linley’e ait olan Autet Şatosu’nda tatillerini geçirirken samimi şekilde görüntülenen genç çiftin onlarca fotoğrafını yayınladı.

Geçen yıl görkemli bir düğünle evlenen 30 yaşındaki Prens William ve Düşes Kate fotoğraflarda güneşlenirken ve birbirlerine güneş kremi sürerken görülüyor. Ardından Kate, bikinisinin üstünü çıkararak, güneşlenmeye devam ediyor.

Öte yandan, Mondadori’nin elinde Kate’in çırılçıplak fotoğraflarının da bulunduğu ancak Berlıusconi’nin her iki dergiye de direktif vererek, bunları yayınlatmadığı da söylentiler arasında.

Chi dergisinin editörü Alfonso Signorini yazdığı önsözde, Kate’in geleceğin kraliçesi olacağı düşünüldüğünde, bu fotoğrafların daha ilgi çekici hale geldiğini belirtti.