BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.473,11
HABER /  GÜNCEL

Cinsel ilişki vaadi ile gasp!

Adana'da 41 yaşındaki adamın başına öyle şeyler geldi ki...

Abone ol

Adana'da 41 yaşındaki Aytekin S. barda tanıştığı kadınla cinsel ilişkiye girmek için 50 TL karşılığında anlaştı. Cebinde bir deste parayla kadının yanına giden 41 yaşındaki adamın başına öyle şeyler geldi ki...

Önce cebindeki para gasp edildi ardından ise bıçaklanarak hastanelik oldu.

Adana'da cinsel ilişki için anlaştıkları çiftçi 41 yaşındaki Aytekin S.’yi bıçaklayıp, cebindeki 3 bin 500 lirayı gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 27 yaşındaki Neslihan B., 21 yaşındaki Hakan P. ve Okan Ö. tutuklandı.

Merkez Seyhan İlçesi Galleria İş Merkezi’nde geçen 24 Aralık’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre çiftçi Aytekin S., Atatürk Caddesi üzerindeki bir barda tanıştığı Neslihan B. ile 50 lira karşılığında cinsel ilişkiye girmek için anlaştı. İkili, bardan yanlarında Neslihan B.’nin arkadaşları Hakan P., kadın kıyafeti giymiş Okan Ö. ile ayrılıp, otomobille Seyhan nehri kıyısındaki iş merkezine gitti.

Neslihan B. fuhuş yapmaya hazırlanırken Aytekin S.’nin cebinde deste halindeki paraları görüp, yanındakileri uyardı. Bir anda cebindeki bıçağı çeken Hakan P., saldırıp Aytekin S.’yi yüzünden, kolundan ve sırtından bıçakladı. Aytekin S. kanlar içinde kalırken, 3 şüpheli 3 bin 500 lira parayı alıp, kaçtı. Aytekin S., çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK KAMERALARI ELE VERDİ

Olayın ardından harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri, barın bulunduğu Atatürk Caddesi ile iş merkezi arasındaki yaklaşık 2 kilometrelik güzergahtaki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi. Fuhuş yapmak amacıyla olayın yaşandığı çevrede gezen Neslihan B. ile arkadaşı Hakan P.’yi teşhis etti. Soruşturmayı derinleştiren polisler Neslihan B., Hakan P. ve Okan Ö.’yü yakalayıp, gözaltına aldı. Hastanede tedavisi süren Aytekin S., ambulansla Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Aytekin S., şüphelileri teşhis etti. Yapılan sorgulamada da Neslihan B. suçlarını itiraf etti. Sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklandı.

EŞİNİN SEVGİLİSİNDEN TAZMİNAT KAZANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Sincan 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, evli bir erkekle birlikte olan kadını, sevgilisinin eşine 7 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.

E.G. isimli kadın, avukatı Can Tatar aracılığıyla, 9 yıldır evli oldukları ve iki çocukları olan eşi M.G. ile ilişki yaşayan N.E. hakkında, ”kişilik haklarına saldırıda bulunduğu” iddiasıyla 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Sincan 3. Asliye Hukuk Mahkemesi, kısmen kabul ettiği davada, kocasıyla birlikte olduğu E.G’yi ”manevi zarara uğratan” N.E’yi 7 bin lira manevi tazminat ödemekle cezalandırdı.

DAVA DİLEKÇESİ

Evlilik birlikteliğine devam eden E.G, dava dilekçesinde, eşi M.G’nin, kendisi de evli olan N.E. ile sık sık internette görüştüğünü, şüphelenip sorması üzerine de ”üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşım” diye tanıştırdığını kaydetti.

N.E’nin daha sonra kendisiyle arkadaş olduğunu ve evine gelip gittiğini anlatan E.G, ”N.E, ’bu dağ başında ne işin var, sen daha iyi muhitlerde yaşamaya layıksın’ diyerek, eşim vasıtasıyla beni ikna edip, kendi dairesinin birkaç bina yanındaki bir daireyi kiralamamızı sağladı. Sonra neredeyse her gün evimize gelmeye başladı” ifadesini kullandı.

TATİLE DAHİ GİTTİK

N.E. ve ailesi ile tatile dahi gittiklerini belirten E.G, dilekçesinde, dostluk ilişkilerinden dolayı böyle bir ilişkiden şüphe etmediğini kaydetti.

Eşi iş yerindeyken, bilgisayara otomatik olarak kaydedilen yazışmaları gördüğünü ve böylece eşi M.G’nin, N.E. ile internetten tanıştığını ve ilişki yaşadığını öğrendiğini ifade eden mağdur kadın, yazışma kayıtları ve itiraflardan, eşinin N.E. ile gayriresmi bir tören yaparak karı-koca hayatı yaşamaya başladığını anladığını ifade etti.

Eşinin sevgilisinden 100 bin lira tazminat talep eden N.G, dilekçesinde, yaşananların tarifi ve tamiri mümkün olmayan acılar yaşamasına neden olduğunu, ekonomik durumu ve çocuklarının küçük olması nedeniyle de eşinden boşanma yolunu seçmediği ifadelerine yer verdi.

BU EVDE DE EŞYALAR ALEV ALIYOR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]


Şanlıurfa şehir merkezinde ikamet eden Taş ailesinin evinde, bilinmeyen bir sebepten dolayı eşyalar kendiliğinden alev alıyor.

Şanlıurfa merkezde yaşayan 4 çocuklu Taş ailesinin 2 odalı evinde, 3 ayda 100'ün üzerinde yangın çıktı. Evde bulunan eşyalar kendiliğinden alev alırken, Taş ailesi bu durumun sebebini bir türlü bulamıyor. 3 yıl önce başlayan yangınlar Taş ailesini perişan hale getirirken, korkuya sebep olan yangınların bir ara son bulduğu belirtildi. Taş ailesinin evi daha sonra yeniden yanmaya başlarken, ailenin eşyaları kullanılamaz hale geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan ev sahibi Belkıs Taş, nereye gitseler aynı korkuyu yaşadıklarını dile getirerek, "Evimizde her şey yanıyor. 5 kilo un alıp ekmek yaptık o da yandı, salçamız bile yandı. Ne yatak ne elbise hiçbir şey kalmadı. Sadece bizim evde değil misafir olarak bir evde yatıya kalsak, orası da yanıyor" diye konuştu.

Taş ailesinin komşuları ise, evde çıkan esrarengiz yangınlarla ilgili şöyle konuştu: "Komşularımızın gittiği ev de yanıyor. Evden birkaç parça eşya aldık bari onları kurtaralım diye, eşyaları aldığımız evde de yangın çıktı. Komşularımız bir yere gidemiyor, ev yandığında ne yapacaklarını bilemiyorlar. Yangın çıktığında dışarıdan biri gelip yangını söndürmeye çalışıyor. Evde aklınıza ne geliyorsa o yanıyor."

Sürekli çıkan yangınlardan dolayı psikolojilerinin çok bozulduğunu ifade eden Belkıs Taş, bazılarının kendilerine güvenmediklerini ve eşyaları kendilerinin yaktıklarını düşündüğünü söyleyerek, "Eşyalarımızı kendimiz yaksak nerede yatacağız? Neden yapalım böyle bir şey? Biz de Müslümanız, biz bunu kendi evimize neden yapalım" diye isyan etti.

Öte yandan, gazetecilerin evde çekim yaptığı sırada evde yine yangın çıkarken, plastik leğenin içerisinde bulunan kıyafetler kendiliğinden alev aldı. Taş ailesi, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyor.