BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cinnet geçiren damat dehşet saçtı

Gaziantep Nizip'de cinnet geçiren bir adam iki kişiyi öldürdü.

Abone ol

Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir kişinin, eşi ve kayınvalidesi bıçaklayarak öldürdüğü, eşinin 3 yakınını da yaraladığı bildirildi.

S.G. İsimli kişi, boşanmak istediği ileri sürülen ve kendisinden ayrı yaşadığı belirtilen eşinin yanına gitti. Henüz bilinmeyen bir sebeple çift arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında S.G., bıçakla eşi Adeviye G. (25), kayınvalidesi Emire Ş. ( 54), eşinin kardeşi Cemil Ş. (36), yakınları olan Ahmet K. (47) ve Abdurrahman K. 'yı (20) bıçakla yaraladı.

Yaralılardan bazılarının dışarıya çıkarak yardım istemesi sonucu olayı duyan komşular durumu Polis ve sağlık görevlilerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulanslar ile Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Adeviye G. ve annesi Emire Ş. Yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybederken, diğer yaralıların ise ameliyata alındığı bildirildi.

Olayın hemen ardından polisin takibi sonucu yakalan zanlı, Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay yerinde inceleme yapan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suç aleti olan bıçağı ise olayın meydana geldiği sokağın ilerisinde buldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.