BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cinayet işlettireceklerdi

Polise giden adam 10 bin YTL ve bir tabancayla teslim oldu. Ancak alınan ifadeler olayı karmaşık hale soktu.

Abone ol İzmir Emniyet Müdürlüğüne başvuran 1 kişi, Balıkesir'de birini öldürmesi için kendisine 10 bin YTL ve tabanca verildiğini iddia ederek polise başvurdu.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne başvuran B.S.T. (28), Hatay semtinde elektrikçilik yaptığını, su bayisi bulunan B.Ş'nin kendisine 10 bin YTL ile tabanca verdiğini, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir kişiyi öldürmesini istediğini iddia etti.

Teklifi önce kabul ettiğini, daha sonra pişman olarak vazgeçtiğini ileri süren B.S.T, kendisine verildiğini iddia ettiği para ve tabancayı polise teslim etti.

B.S.T'nin iddiası üzerine polis ekipleri, B.Ş'yi gözaltına aldı. B.Ş'nin sorgulamasında, B.S.T'yi tanıdığını, ancak para ve tabanca vermediğini, Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki kişiyi de tanımadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Bunun üzerine İzmir polisi, Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kurarak, öldürüleceği öne sürülen A.T'nin ifadesine başvurulmasını istedi.

Sındırgı polisi tarafından ifadesi alınan A.T'nin, herhangi bir düşmanı bulunmadığını, yurt dışında yaşayan kardeşiyle arasında arazi anlaşmazlığı bulunduğunu, ancak kardeşinin kendisini öldürtme girişiminde bulunmayacağını söylediği öğrenildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan B.S.T. ve B.Ş. adliyeye sevk edildi.