BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,75
ALTIN 2.387,01
HABER /  DÜNYA

Cimbom’da Drogba şoku !

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına start veren Galatasaray’da yıldız oyu...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına start veren Galatasaray’da yıldız oyuncu Drogba çalışmayı yarıda bıraktı.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan antrenmandan önce, teknik direktör Roberto Mancini futbolcularla kısa bir toplantı yaptı. Ardından ısınma hareketleri ile antrenman başlarken, dar alanda çift kale maç ile devam eden idmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı.
Sarı-kırmızılılarda, Aurelien Chedjou, Emmanuel Eboue, Ceyhun Gülselam ve Hakan Balta tedavilerinin ardından takımla birlikte çalıştılar.
Wesley Sneijder’ın tedavisine devam edilirken, ayak baş parmağında kırık olan Fernando Muslera, tedavisinin ardından salonda çalıştı. Sağ kasık adalesindeki sakatlığı sebebiyle tedavisi devam eden Ufuk Ceylan, takımdan ayrı salonda çalıştı.
Antrenmanda belinde ağrı hisseden Didier Drogba, ilk bölümde takımla çalıştıktan sonra ikinci bölümde tedbir amaçlı olarak salonda çalıştı. Dorgab’nın durumuyla ilgili açıklama yapılmadı.
(İHA)