BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Cimboma Werder Bremen kancası

Werder Bremen, Galatasaray'ın gurbetçi yıldızı Barış Özbek'i transfer listesine aldı.

Abone ol

Werder Bremen, Galatasaray'ın gurbetçi yıldızı Barış Özbek'i transfer listesine aldı. Bremen antrenörü Thomas Schaaf'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Baumann'ın yerini Barış'la doldurmayı planladığı öğrenildi.

Almanya 1. Futbol Ligi'nin güçlü ekibi Werder Bremen Galatasaray'ın gurbetçi genç yıldızı Barış Özbek'e göz koydu. Mesut Özil'in de kadrosunda olduğu Bremen'in teknik direktörü Schaaf'ın mutlaka alınmasını isteği Barış Özbek'i, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Frank Baumann'ın yerine transfer etmeyi planladığı belirtildi.

İki yıl önce Rot Weiss Essen kulübünden Galatasaray'a transfer olan ve gösterdiği başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Barış Özbek, daha önce Kicker Dergisi'ne verdiği röportajda hedefinin Almanya (A) Milli Takımı'nda oynamak olduğunu, Alman Birinci Ligi'nden iki kulübün transfer teklifi yaptığını söylemişti.

BARIŞ'IN HEDEFİ ALMANYA A MİLLİ TAKIMI

Galatasaray'ın gelecekteki planlarında önemli rol oynayan ve sözleşmesi 2011 yılına kadar uzatılan Barış'ın da Werder Bremen'in teklifine sıcak baktığı kaydedildi. Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda 12 kez forma giyen Barış, hedefinin, Almanya A Milli Takımı'nda oynamak olduğunu, bu yüzden de Bundesliga'da oynayıp göz önünde olmak istediği belirterek, "Almanya adına oynamaya çok erken karar verdim. Bunun için de Türkiye adına Avrupa Şampiyonası'nda oynamaktan bile vazgeçtim. Hedefim Almanya A Milli Takımı'nda oynamak. Ben Galatasaray gibi çok yüksek seviyede ve büyük bir kulüpte oynamama rağmen bu Almanya'da pek belli olmuyor. Fark edilmesi için galiba Almanya'da oynanam şart gibi görünüyor" dediği kaydedildi.