BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Çifte imza

Medical Park Antalyaspor Ajaxlı Eyong Enoh ile Kamerun’dan Joseph Boum ile sözleşme imzaladı. <br/>Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imz...

Abone ol

Medical Park Antalyaspor Ajaxlı Eyong Enoh ile Kamerun’dan Joseph Boum ile sözleşme imzaladı.
Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine, Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Ajax’ın orta saha oyuncusu Eyong Enoh (27) ile geçtiğimiz sezon Mersin İdmanyurdu’nda da oynayan Kamerunlu oyuncu Joseph Boum’u (24) kadroya kattıklarını açıkladı.
Enoh, sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu kiralık olarak, ön libero Joseph Boum ise 1,5 yıllığına kendilerini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Başkan Gültekin Gencer, iki futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Antalyaspor camiasına hayırlı olsun. Antalyaspor ligin ikinci yarısında çıkışa geçeceğine inanıyorum” dedi.

AMRABAT GELECEK Mİ ?
Başkan Gencer, Amrabat transferinde ise şu bilgileri verdi:
“Transfer birkaç gün içinde netlik kazanacak. Görüşmelerimiz devam ediyor. Gün içindede olumlu veya olumsuz bir sonuç alacağız. Transfer olmasa da B planımız hazır.”
Joseph Boum ise büyük bir camiaya geldiğini, başkan ve teknik direktörün güvenini boşa çıkarmamak için çaba göstereceğini kaydetti.
Enoh ise Antalyaspor’un başarısı için mücadele edeceğini kaydederek, “Güzel bir sezon geçireceğime inanıyorum. Şampiyonlar Ligi ve milli takım tecrübemi Antalyaspor’a yansıtacağım. Sezon sonunda Antalyaspor ligi istediği yerde bitireceğine inancım tamdır” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Enoh ve Boum gazetecilere Antalyaspor bayrağı ile poz verdi.
(İHA)