BIST 9.998
DOLAR 32,38
EURO 34,91
ALTIN 2.402,06
HABER /  DÜNYA

Çiçek ve Erdoğan cenaze töreninde

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muradiye Vakfı’nın kurucusu olan emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu Hocaefendinin cenaze ...

Abone ol

TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muradiye Vakfı’nın kurucusu olan emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu Hocaefendinin cenaze törenine katıldı.
Geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı hastanede vefat eden Muradiye Vakfı Kurucusu emekli vaiz Rıza Çöllüoğlu Hocaefendi, Demetevler Sami Efendi Külliyesi’nde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından son yolcuğuna uğurlandı.
Çöllüoğlu Hocaefendi’nin kılınan cenaze namazına, Cuma Namazı’nı Sami Efendi Külliyesi’nde kılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Törende Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ ve Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş ve Haluk İpek, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile çok sayıda milletvekili ve vatandaş yer aldı.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Başbakan Erdoğan ve TBMM Başkanı Çiçek, Çöllüoğlu Hocaefendi’nin tabutunu bir süre taşıdı. Çöllüoğlu Hocaefendi’nin naşı, Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.
(İHA)