BIST 10.471
DOLAR 32,86
EURO 35,20
ALTIN 2.449,94
HABER /  DÜNYA

Çiçek, Genel Kurul’daki kavgayı değerlendirdi

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavganın üzücü olduğunu söyleyerek, "Maalesef bu dönem bir türlü ölçü tutturulamamı...

Abone ol

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan kavganın üzücü olduğunu söyleyerek, "Maalesef bu dönem bir türlü ölçü tutturulamamıştır" dedi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek, dün gece TBMM Genel Kurulu’nda dün yaşanan kavgayı değerlendirdi. Meclis kulisinde bazı gazetecilere açıklamalarda bulunan Çiçek, "Meclis’te dün yaşanan hadise, her yönüyle üzücü, her yönüyle düşündürücüdür" dedi. "Bu türlü kaba davranışlar, ne milletvekili sıfatı ile bağdaşır, ne de Meclis’in saygınlığı ile bağdaşır" diyen Çiçek, "Maalesef bu dönem bir türlü ölçü tutturulamamıştır. Herkesi sorumlu olmaya ve olaylardan ders çıkarmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.
Genel Kurul’da her geçen gün yeni olumsuzluklar, tasvip edilemeyecek olumsuzluklar yaşandığını kaydeden Çiçek, milletvekillerini sorumlu davranmaya davet etti. TBMM Başkanı Çiçek, randevu talebine Başbakan Erdoğan’dan bir cevap gelip gelmediği sorusuna ise "Bugün oradan da gelir" yanıtını verdi.
(İHA)