BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,84
ALTIN 2.404,13
HABER /  GÜNCEL

Christoph Daum zor günler geçiriyor

Eintracht Frankfurt'un başına kurtarıcı olarak getirilen Christoph Daum'un, Frankfurt'un 2. lige düşmesinin ardından zor günler yaşadığı belirtiliyor.

Abone ol

Almanya'nın Bild gazetesi, internet sitesinde yer verdiği bir haberinde, Daum'un zor günler yaşadığını yazdı. Daum'un önceki gece yarısı Frankfurt'ta kaldığı otelden ayrılarak eşi Angelica'nın yanına geldiğini belirten Bild, "Bu gidiş Bundesliga'dan tamamen bir kopuş mu olacak" yorumunu yaptı.

Bild ayrıca, kariyerinde ilk kez ligden düşmenin Daum'un uykularını kaçırdığını ve kendisine acı çektirdiğini iddia etti.

Frankfurt'ta görevde bulunduğu süre içinde oynanan yedi maçtan sadece üç beraberlik elde edebilen ve galibiyet yüzü göremeyen Daum'un hedef adam olduğunu yazan Bild, 57 yaşındaki teknik adam ile Frankfurt yetkililerin bugün bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacaklarını belirtti.

Daum'un, "Görevim boyunca Frankfurt'a 24 saatimi verdim. Herşeyi hemen kafandan atmak kolay değil" şeklindeki sözlerine yer veren gazete, kulüpte Daum'u istemeyenlerin, isteyenlerden daha fazla olduğunu da belirtti.