BIST 9.650
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.481,05
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin sitesi hacklendi!

CHP'li il başkanının Başbakan Erdoğan'a ve annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitlerinden sonra CHP'nin sitesi hacklendi.

Abone ol

Umut Tuğluoğlu'nun, mesajı atıp atmadığı netleşmemesine karşın Parti tarafından 'siyasi nezaket' çerçevesinde istifası istendi. Tuğluoğlu görevinden istifa etti.

Bu olaya tepki olarak Ayyıldız Tim” adındaki internet hacker grubu http://chpankara.org/ adındaki siteyi hackledi.

Sitede, ''CHP ve tüm yandaşlarına sesleniyoruz!. Türkiye'ye faydalı işler yapmadığınız ve yapana da çamur attığınız sürece peşinizdeyiz. Türkiye'yi dış ülkelere fişleyecek kadar adisiniz'' ifadelere yer verildi.

CHP Ankara Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Umut Tuğluoğlu'nun Twitter hesabından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve üç yıl önce vefat eden annesi Tenzile Erdoğan'a yönelik küfür içerikli twitleri çok tartışılmış, CHP Ankara İl Başkanlığı küfür içerikli twitler konusunda yazılı bir açıklama yapmıştı.

Umut Tuğluoğlu'nun cumartesi gece yarısı Twitter hesabından Gezi Parkı eylemleri sırasında ellerinde sallamalarla eylemcilere saldıran kişiler üzerinden AK Parti'lilere ve Başbakan Erdoğan'ın annesine yönelik küfür içeren bir paylaşımın kendisine ait olmadığını ifade etmişti.

100720131248046196347_3.jpg