BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'nin Ordu adayı eski AK Partili bakan o iddia doğrulandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin olacağı iddialarını cevapladı. Görüşme sürecinin olduğunu söyleyen Öztrak, görüşmeyi yapan şahsın açıklama yapmasının daha doğru olacağını söyledi.

Abone ol

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı devam ederken bir basın toplantısı düzenledi.

Öztrak, PM üyesi Eren Erdem’in tutukluluk halinin sona erdiğini hatırlatarak, “PM üyemiz Eren Erdem'in tutukluk hali sona erdi ama dava hala devam ediyor. Kamuoyu tarafından bilinen bir nedenle yargılanıyor ama bu kumpas davasından da diğer davalar gibi çökmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ile ittifak görüşmelerine ilişkin soru üzerine Öztrak, “Cuma günü yaptığımız PM'den sonra bu müzakereleri götüren arkadaşlarımızdan bir tanesi Sayın Seyit Torun bu hafta bu müzakerelerin artık sonuçlanacağını, netleşeceğini ifade etti” dedi.

ESKİ BAKAN ŞAHİN İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
CHP'nin Ordu adayının İdris Naim Şahin mi olacağının ve Adıyaman’da ise CHP ve İYİ Parti’nin Saadet Partisi’nin adayına destek vereceği haberlerinin sorulması üzerine Öztrak, “Ortada bir görüşme süreci var. Bu görüşme sürecinin sağlığı bakımından açıklamaları bu görüşmeleri yapan arkadaşlarımızın yapması daha doğru olacaktır” şeklinde konuştu.