BIST 10.337
DOLAR 32,25
EURO 34,70
ALTIN 2.401,27
HABER /  GÜNCEL

CHP'nin inekli protestosu kurmaca çıktı

CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, Meclis'te yaptığı fotoğraflı protesto besici tarafından böyle yalanlandı

Abone ol

CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, Meclis'te ilinde hayvancılık yapanların pahalı saman fiyatları nedeniyle hayvanlara saman yerine makarna yedirdiğini ileri sürdü. Bülent Aktürk ismindeki besici Ensar Öğüt'ü yalanladı.

Geçtiğimiz hafta Ensar Öğüt hayvancıların sorunlarına dikkat çekmek için ilginç bir yöntem kullandı. Saman ithalatını ve fiyatlarını eleştiren Öğüt, Genel Kurul kürsüsünde makarna yiyen inek fotoğrafları göstermişti.

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, ithal saman sorununa böyle dikkati çekti.

"İnsanlar hayvanlarına makarna yediriyor. Dağıttığınız makarnaları hayvanlarına yediriyorlar. Bu ülke tarım ülkesi ama hayvanlarına yedirecek saman yok."

ekran-resmi-2013-02-18,-10.11.24.png

BUNLARIN HEPSİ İFTİRA

Hayvanlarına makarna yedirmek zorunda kaldığı yönündeki iddiaları yalanlayan Aktürk, 'Bunların hepsi iftiradır. Beni kendine alet ettiler. Mevlam onlardan sorsun. Ben dün akşamdan bu yana evimden çıkamıyorum. Çok utanıyorum.' dedi.

MAKARNAYI BULSAK BİZ YERİZ

Makarnayı bizzat Ensar Öğüt ve beraberindekilerinin getirdiğini kaydeden Aktürk, 'Markarnayı bizim ahırın önünde sıcak suda haşladılar. Sonra getirip dananın önüne döktüler. Ben de kızdım. Biz yemeye bulamıyoruz siz gelip hayvanın önüne döküyorsunuz dedim. ' şeklinde konuştu.

MECLİS'TE İNEKLİ PPROTESTO(TIKLAYIN)

32405.jpg