BIST 10.046
DOLAR 32,34
EURO 34,71
ALTIN 2.408,54
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Yerlikaya partisine ihanet etti mi?

CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, Başbakan Erdoğan'şla görüştüğünü, AK Parti'ye geçeceğini açıklamasından sonra ilk kez konuştu

Abone ol

İNTERNETHABER.COM CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, CHP'den istifa edip, Tunceli'de eski belediye başkanları ve ilçe başkanlarıyla Ak Parti'ye geçeceğini açıkladı.

Bu açıklamalarının üzerine CHP Tunceli eski milletvekili Sinan Yerlikaya, CHP'ye ihanet ettiği yönündeki eleştirilere yanıt verdi.

BANA TEKLİF GELMEDİ

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 360 Derece programına konuk olan Yerlikaya, siyaset arenasında büyük yankı uyandıran olayla ilgili, "AK Parti'den bana herhangi bir teklif gelmedi. Bu tamamıyla benim isteğim. Bu talebimi onlara ilettim, onlar da uygun gördü" dedi.

AK PARTİ'NİN BANA İHTİYACI YOK

"Kendi inanç ve düşüncelerimi Erdoğan'a karşı da savunacağım" diyen Yerlikaya, sözlerine şöyle devam etti:

"AK Parti'nin bana ihtiyacı da yok. Ben onlara siyaset yapmak istediğimi belirttim, onlarda düşünüp taşınıp karar verdiler. Benim bu hareketimi ihanet olarak görenlerle tartışırım."

AK PARTİ'YE FLAŞ TRANSFER

CHP Tunceli eski Milletvekili Sinan Yerlikaya, Başbakan Erdoğan'la görüştüğünü ve AK Parti'ye geçeceğini kamuoyuna duyurdu... (DEVAMINI OKU)

31165.jpg