BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.513,62
HABER /  GÜNCEL

CHP'li vekilin oğlu Beyoğlu'nu birbirine kattı

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu'nun kafe işlettiği handa, komşu kafe çalışanlarını dövdüğü ileri sürüldü.

Abone ol

İstiklal Caddesi'nin sembol mekânlarından 145 yıllık Hazzopulo Pasajı CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun oğlunun estirdiği terörle sarsıldı.

Geçtiğimiz haftasonu meydana gelen olayda pasajda kafe işleten Mitan Alican Tanrıkulu ile iki kuzeni, iddiaya göre rakip kafenin çalışanlarına saldırdı.

Mitan Alican Tanrıkulu ve iki kuzeni rakip kafe çalışanlarından M.S.G isimli garsonu tekme tokat dövmeye başladı. Tarihi pasaj da kavga biranda büyüdü. Tanrıkulu polisler tarafından gözaltına alınmak istendi. Mitan Alican Tanrıkulu bu sefer olaya müdahale eden polislere sözlü aldırı ve ağır küfürler ile karşılık verdi. Tanrıkulu "Siz Allah mısınız? Kendinizi ne zannediyorsunuz. Beni kimse buradan alamaz. Siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz? O…. Çocukları. Size bunun hesabını soracağım" diyerek polislere hakarette bulundu. Görevli üç polis kendilerine küfür ve hakaretleri tutanak haline getirdi. 3 polis memuru küfürler ve tehditler savuran Mitan Alican Tanrıkulu'ndan şikâyetçi oldu. Akşam gazetesinin haberine göre, kelepçe takılarak karakola götürülen Tanrıkulu ifadesinin ardından serbest bırakıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun oğlu Mitan Alican Tanrıkulu hakkında 'kasten adam yaralamak' suçundan işlem yapıldığı belirlendi. Tanrıkulu ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

170720152147095585633.jpg 

GÜVENLİĞİM YOK KORKUYORUM!

Ümmü Gülsüm T. olaydan sonra Karakola giderek kavganın neden başladığını tarihi handa neler yaşandığını polise anlattı. Korktuğunu söyleyen Ummü Güsüm T. ifadesinde "Korkuyorum başıma her an bir şey gelebilir. Kısaca hayatımdan endişe duymaktayım" diye konuştu.