BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,77
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li Özel'den kırmızı ışıklı konuşma!

Bugün meclis renkli görüntülere sahne oldu. CHP Manisa milletvekili Özgür Özel tren hareket memuru oldu ve AK Parti'ye "dur" dedi.

Abone ol

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Meclis Genel Kurulu'nda tren hareket memurunun şapkasını taktı ve ışıklı levhayı göstererek, "Geldiğimiz noktada da geldiğiniz durak son duraktır, size vatandaşımız 'dur' artık diyor. Sayın Bakan size dur yanıyor, partinize dur yanıyor" dedi.

Meclis Genel Kurulu'nda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülüyor.

Sağlık Bakanlığı bütçesi üzerinde konuşan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, "Bir zaman tünelinin içindeyiz. Tren giderken bazen ileri bazen geriye gidiyorsunuz. Trenden dışarı bakıyor 'ne kadar hızlı koşuyoruz' diyorsunuz. Bizi kandıramazsınız. Hepimiz aynı trenin içindeyiz ve sizin trenin içinde yavaş yavaş yürürken o dışarıya bakıp kendinizi kandırmanızı biz yemiyoruz" dedi.

dbec50ebbe79a6fe_636x350.jpg

Özel daha sonra çantasından tren hareket memurunun şapkasını ve dur işaretini çıkardı. Şapkayı takan Özel, dur işaretini de bakanlara göstererek, "Geldiğimiz noktada da geldiğiniz durak son duraktır, size vatandaşımız dur artık diyor. Artık özelleştirmeler dursun, hasta hakkı ihlalleri dursun, hekim ve eczacı intiharı dursun. Sayın Bakan size dur yanıyor partinize dur yanıyor" diye konuştu.

Ak Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın da, "Özgür Bey arkadaşımız çok iyi belediye başkanı ya da çok iyi başka bir şey olabilir, burada şov yaparak bu işler çözülmüyor. Bütçemiz ahlaklı bir bütçedir. Vatandaş kime yeşil ışık yakıyor, sandığa gittiğiniz zaman kime oy veriyorsa vatandaş o partiye yeşil ışık yakıyordur. Şov yaparak bu işler olmuyor" diye konuştu.