BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.439,00
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li İnce Ankara için meydan okudu

CHP'li Muharrem İnce, Yalova'da konuştu CHP'ye oy veren farklı partilerin seçmenlerine teşekkür etti.

Abone ol
CHP Milletvekili Muharrem İnce, Yalova'da halka seslendi. Seçimleri kazandıklarını söyleyen İnce, adayları Vefa Salman'ın sadece AK Parti adayını değil Başbakan Erdoğan'ı, başbakan yardımcılarını hatta İstanbul ve Bursa Büyükşehir Belediye başkanlarını bile yendiğini söyledi. İnce, konuşmasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e Ankara için de meydan okudu.

Muharrem İnce, Yalova'da partililere seslendi. Vefa Salman ile birlikte CHP otobüsüne çıkan İnce, Salman'ın sadece AK Parti adayını değil Başbakan Erdoğan'ı da yendiğini söyledi. İnce şöyle konuştu:

ANKARA İÇİN MEYDAN OKUDU

"Vefa Salman, Yalova'da Başbakan'ı da yendi. Bir de burada kamp kuracağım diyen Melih Gökçek var. Bak Melih Gökçek, sana sesleniyorum. Var mısın Ankara'daki seçimler de iptal olsun bir daha yarışalım. O zaman görelim. Hadi var mısın?

"ÇATI BÖYLE KURULUR"

Siz Türkiye'de herkes konuşuyor ya çatı. İşte çatı böyle olur. Biz sadece CHP'ye benim canım partime, Atatürk'ün partisine üye olanların ona gönül verenlerin oyuyla bu seçimi kazanmadım. Eminim ki başka siyasi partilerin mensupları oy verdi. Önce CHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Başka partiye oy veripte bu seçimde bize oy verenler için büyük bir alkış istiyorum.

"DİKTATÖRE KARŞI OY KULLANDI"

Kolay değil bu! Bu kolay değil. Bir partiye mensup olacaksın, ülkenin geleceğini karanlık göreceksin ve diyeceksin ki bu diktatörü dur diyeceğim. Sonra da üye olmadığın bir partiye oy vereceksin. Ama verdiler mi evet verdiler. Allah razı olsun onlardan."