BIST 10.267
DOLAR 32,30
EURO 34,79
ALTIN 2.411,56
HABER /  GÜNCEL

CHP'li başkanın topuğuna ihtar kurşunu

Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun'un ilçe binasından çıkaran iki kişinin görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol
CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun’un topuklarından vurulup, ölümün eşiğine gelmesiyle sonuçlanan sır dolu olayın ardındaki esrar perdesi aralanıyor. Bu arada polis, başkanın topuktan vurulduğunu ve bunun bir ihtar anlamı taşıdığını belirterek faillerin Tosun'un tanıdıkları olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.
 
CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, önceki gün öğle saatlerinde Maltepe’de bir düğüne katıldıktan sonra saat 16.00 sıralarında ilçe binasına geldi. Parti yetkililerinin anlatımına göre, Yaklaşık bir saat sonra ilçe binasına gelen şapkalı ve eşofmanlı bir kişi, başkan Tosun ile görüşeceğini söyleyerek odasına girdi.

İLÇE BAŞKANINI KANDIRDILAR 
 
Tosun’un odasına giren şahıs, “Birileriyle aramızda husumetimiz var. Bu işi siz çözersiniz” diyerek İlçe Başkanından kendisiyle birlikte gelmesini istedi. Yanına gelen kişi ile birlikte ilçe binasından çıkan başkan Hüseyin Tosun, dışarıda bekleyen ve içerisinde 3 kişinin olduğu otomobile bindi. Yarım saat kadar sonra partiden bir arkadaşını arayan Hüseyin tosun topuklarından vurulduğunu ve yaralı olduğunu söyleyip bulunduğu yeri tarif etti.

150 METRE SÜRÜNMÜŞ

Tosun’un yardım çağrısı üzerine kısa sürede bulunduğu yere giden görevliler Hüseyin Tosun’u kanlar içinde yaklaşık 150 metre sürünerek ana caddeye çıkmış olarak bulundu. Olay yerine gelen ambulans ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybeden ve durumu ağır olan Hüseyin Tosun, gece Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
 
Olayla ilgili olarak jandarma ekipleri ilçe binasında bulunan bazı partililerin ifadesini alırken, bölgedeki güvenlik kamerası görüntüleri de toplandı ve incelemeye alındı.