BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  GÜNCEL

CHP'li başkan kadın sunucuyu böyle itti

Antalya'nın İbradı ilçesindeki uluslararası festivali, siyasi ihtirası için kullanan CHP'li başkanın hareketi etkinliğe gölge düşürdü.

Abone ol

Bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Alternatif Turizm Kültür-Sanat Çalıştayları Festivali’ne Antalya’nın İbradı ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Serkan Küçükkuru’nun sahnede elindeki mikrofonu almaya çalışan kadın sunucuyu ittirmesi damga vurdu.

SİYASİ SÖYLEM SONRASI DESTEKLER ÇEKİLDİ

Bir çok kamu ve özel kuruluşun destek vererek gerçekleştirdiği uluslararası bir kültür sanat organizasyonunda yaşanan siyasi kriz sebebiyle planlanan birçok çalıştay yapılamadı. Atölye çalışmaları malzemelerin geri çekilmesi nedeniyle durdu.

SANATÇILAR RAHATSIZ

Ormana Mahallesi Muhtarı Fikret Canbaş böyle olaylar ile Ormana Mahallesi’nin anılmasını istemediğini belirtti.

Muhittin Ernam ise böyle değerli bir etkinlikte görev alıp icraatlarda bulunan toplum önündeki herkesin hal hareketlerine dikkat etmesinin önemini vurgulayarak ilk gece yaşanan olay nedeniyle İbradı Belediye Başkanını halkın önünde özür dilemeye çağırdı.

Artoros Kültür Sanat Derneği Başkanı Gülşen Zengin de ilk gecede siyasi söylemlerin gündeme geldiğini ifade etti. Zengin, sanatın siyaset üstü olduğunu belirterek atölye çalışmalarının yarıda kalmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Sanatlarını icra edemediklerini de sözlerine ekleyen Zengin, misafir olarak geldikleri İbradı’da karşılaştıkları tutumdan dolayı üzgün olduğunu bir kez daha vurguladı.