BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'li başkan 24 saat sonra bulundu ama...

24 saattir kendisinden haber alınamayan CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin bulundu ancak bu kez de Zeytin'i aramaya giden partililer kayboldu.

Abone ol

Tunceli CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze bağlı Sin Köyü'ne gitmek için kentten ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınmadı.

Tunceli İl Özel İdaresi’ne bağlı ekiplerin yolları açmasının ardından İl Başkanı Hüseyin Zeytin’e ulaşıldı. Uzun süren aramalar sonunda bulunan CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin'in, yoğun kar yağışı nedeniyle mezrada mahsur kaldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PARTİLİLER YOLA ÇIKTI

Yolu kardan kapalı olan köyde elektriklerin de kesik olması nedeniyle Zeytin'e 24 saat ulaşamayan partililer, dün gece köye gitmek üzere yola çıktı. Ancak onlarla da irtibat kesildi ve birdaha haber alınamadı.

1_9522_1.jpg 

ELEKTRİKLER KESİK, YOL KAPALI

CHP Tunceli İl Başkanı Hüseyin Zeytin, dün merkeze yaklaşık 35 kilometre mesafede bulunan Sin Köyü'ne gitmek üzere kentten ayrıldı. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Sin Köyü'nün yolu kardan kapalı bulunurken, köyde elektriklerinde kesik olduğu bildirildi.

CHP'liler İl Başkanı Zeytin'le irtibat kuramayıp, köye de ulaşamayınca durumu Valilik ve İl İdaresi'ne bildirip, köy yolunun açılmasını istedi. Dün saat 23.00'e kadar köy yolunun açılmaması üzerine CHP'liler Hüseyin Zeytin'e ulaşmak için Sin Köyü'ne gitmeye karar verdi.

2_7669.jpg

ARAMAYA GİDENLER KAYBOLDU

CHP İl Gençlik Kolları üyelerinin de aralarında bulunduğu 10 kişilik grup, eksi 15 dereceye varan soğuk hava ve yer yer 1 metreyi bulan karda araç ve küreklerle Sin Köyü'ne ulaşmak yola çıktı.

Dün gece yarısı köye giden CHP’lilerle bir süre sonra irtibat kesildi. Grubun köye ulaşıp ulaşmadığı konusunda henüz bilgi alınamazken, kendilerine cep telefonları ile ulaşılamadı. CHP İl Başkanı Hüseyin Zeytin'i aramaya giden İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Kılıçoğlu’nun da aralarında bulunduğu 10 kişilik gruptan haber alınamaması üzerine Tunceli İl Özel İdaresi, köy yolunun açılması için bölgeye ekip gönderdi. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Tunceli’de 150 köye 5 gündür elektrik verilemediği belirtildi.