BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar devam ediyor

Ankara hava durumu nasıl meteoroloji son verileri açıkladı. Kar yağışı yarın da etkili olacak. Yeni haftada kar yağışı duracak.

Abone ol

ANKARA'da hava durumu nasıl olacak, meteoroloji son verileri açıkladı. Kar yağışı yarında etkisini arttıracak. Yeni haftayla birlikte kar yağışının durması bekleniyor.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu ilk saatlerde Düzce ve Bolu çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenmektedir.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 8 ila 11 derece altında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarların kuzeyli yönlerden, zamanla güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin edilmektedir. Cuma akşam saatlerinden sonra Batı Karadenizin kıyı kesimlerde rüzgarın batı ve güneybatılı yönlerden fırtına (60-75 km/s) şeklinde esmesi beklenmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-01-09-at-9.27.07-am.png

İZMİR'DE BUZLANMAYA KARŞI DİKKAT!

Son 50 yılın en soğuk kışını yaşayan İzmir'de sıcaklıklar zaman zaman eksinin altına düşecek. haftasonu sıcaklıklarda bir toplarlanma var. Kuzey kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler parçalı az bulutlu geçecek.Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile sabah saatlerinde yer yer pus hadisesi beklenmektedir.

Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak. Kuzey-kuzeydoğu yönlerden Kuzey Ege'de öğle, Güney Ege'de akşam saatlerinden sonra batı-güneybatıdan orta kuvvette esecek.

UYARILAR

Bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden tarımsal faaliyete devam eden üreticilerimizin zirai don tehlikesine karşı, trafiğe çıkan vatandaşlarımızın buzlanma ve don olayına karşı tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

screen-shot-2015-01-09-at-9.29.38-am.png