BIST 9.557
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.490,04
HABER /  SEÇİM  /  2018 GENEL SEÇİMLERİ

CHP'den MHP'ye ret! MHP o raporu gizlice istedi ama...

CHP'nin "seçim güvenliği raporu"nu görüşmek için istediği randevuyu reddeden MHP'nin üst düzey bir yöneticisi o raporu CHP'den gizlice istedi... Bu talep de CHP tarafından reddedildi...

Abone ol

CHP’nin dün AK Parti’ye ilettiği seçim güvenliği raporuyla ilgili bugün sürpriz bir gelişme yaşandı. Kendilerine de raporu iletmek isteyen CHP’nin randevu talebini dün geri çeviren MHP’nin bugün CHP’nin Meclis Grubu’ndan raporu istediği bildirildi.

ÖZGÜR ÖZEL AÇIKLADI: CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuya ilişkin “Az önce MHP Grubu, Grubumuzdan dün Adalet ve Kalkınma Partisi grubuna ilettiğimiz seçim güvenliğine ilişkin raporumuzu talep etmiştir. Dün randevu talebimizi reddeden MHP’nin kendi tutumlarıyla bağdaşmayan, kendi açıklamalarını yalanlayan, kendi kendini tekzip eden bu tavrını hayretle ve ibretle kamuoyuyla paylaşıyoruz" dedi.

BU SEFER CHP REDDETTİ: Özgür Özel, "MHP’nin bir görevli aracılığıyla değil, yetkili bir ismi tarafından, partiler arası iletişim nezaketine uygun bir şekilde raporun talep edilmesi durumunda taleplerinin değerlendirileceğini kamuoyuna iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

MHP NE DEMİŞTİ?: MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay CHP'nin randevu talebini reddetmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "CHP'nin oyunlarına ve oyalamalarına itibar etmiyoruz" dedi.

2019 seçimleri için MHP'den CHP'ye ret yanıtı