BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,86
ALTIN 2.427,87
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'den Bahçeli'ye 'Mansur Yavaş dikkat etsin' yanıtı

Anadolu Ajansı
Anadolu Ajansı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Mansur Yavaş dikkat etsin" açıklamasına CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'dan "CHP olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyiz" yanıtı geldi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara’da düzenlenen ve Ülkü Ocakları üyeleri tarafından yapıldığı iddia edilen saldırıyla gündeme gelen Alparslan Türkeş’i anma toplantısına ilişkin soruya “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var” yanıtını verdi.

Bahçeli’nin sözlerine yanıt CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’dan geldi.

"Sayın Mansur Yavaş, Ankara'nın seçilmiş belediye başkanıdır. Mansur Yavaş'ın arkasında, Ankara halkının ve Millet İttifakı'nın nefesi vardır" ifadesini kullanan Torun, şöyle devam etti:

"Bu tehdit dilinden şimdiye kadar kimseye fayda gelmemiştir, bundan sonra da gelmeyecektir. Sayın Bahçeli ayrıca grup konuşmasında, 'Kaosa yatırım yapanlar, provokasyon nöbetine girenler, akıllarını başlarına devşirsinler' demiş. İşte asıl kaos arayan bu tehdit dilinin sahipleridir. Seçilmiş belediye başkanımızı tehdit etmeye kalkanlar, önce haddini bilmelidir. Bahçeli, şunu açık ve net olarak bilmelidir, CHP olarak hiçbir belediye başkanımızı bu tehdit diline yedirmeyiz."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Bursa'da fuhuş operasyonunda katalog ele geçirildi rezil ayrıntılar
Foto Galeri Bursa'da fuhuş operasyonunda katalog ele geçirildi rezil ayrıntılar Galeriye Gözat