BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP'de Hüseyin Aygün depremi!

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Aygün'ün arkasındayım açıklamalarına karşın Sözcü gazetesi tam tersi bir iddiayı gündeme getirdi

Abone ol

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CHP'li Aygün'e, 'Açıklama yapmadan Ankara'ya gel” dedi. Ancak Aygün dinlemeyince ipler kopma noktasına geldi.

PKK'lı teröristler tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün serbest bırakılmasından sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bağların kopma noktasına geldiği ortaya çıktı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun telefonu çaldı. Kılıçdaroğlu'nu arayan Kamer Genç, Aygünle birlikte olduğunu söyleyip, telefonu PKK tarafından kaçırılıp 48 saat sonra da serbest bırakılan Hüseyin Aygün'e verdi. Kemal Kılıçdaroğlu Hüseyin Aygün'e, geçmiş oldun dedikten sonra, “Hiç bir açıklamada bulunmadan hemen Ankara'ya gel” dedi.

Sözcü Gazetesi'nden Saygı Öztürk'ün yazısına göre, Hüseyin Aygün Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun bu çağrısını dikkate almayarak kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Hüseyin Aygün'ün PKK sözcüsüymüşçesine açıklamalarda bulunması parti içinde çeşitli rahatsızlıklara sebep oldu ve iplerin kopma noktasına geldiği ortaya çıktı. Hüseyin Aygün, Kılıçdaroğlu ile birlikte parti içindeki rahatsızlıklardan dolayı dün savcılığa giderek kendisini kaçıran PKK'lılardan şikayetçi oldu.