BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

CHP teşkilatı AK Parti’yi destekleyecek

Mardin’in Midyat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı, yerel seçimlerde mevcut AK Parti’li belediye başkanını destekleyecekleri...

Abone ol

Mardin’in Midyat ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Teşkilatı, yerel seçimlerde mevcut AK Parti’li belediye başkanını destekleyeceklerini açıkladı.
CHP Midyat İlçe Başkanı M. Salih Kılıç, AK Parti’den aday adayı olan mevcut Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’nu destekleyeceklerini yaptığı basın açıklamasıyla bildirdi. 11 Eylül tarihinde Zeyni Mete’nin başkanlığını yaptığı ilçe teşkilatının partilerinin çözüm sürecine destek vermediği gerekçesiyle istifa etmesinin ardından 180 üye ile tekrar kurulan ilçe teşkilatı istifa etmeden AK Parti Belediye Başkanı Nasıroğlu’nu destekleyeceğini bildirdi.

NEDEN ?
İlçe teşkilat binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan M. Salih Kılıç, "Midyat’ın geleceği için tek çare Nasıroğlu diyoruz. Biz Midyat CHP ilçe teşkilatı olarak Şehmus Nasıroğlu’nu aramızda görmekten ve onu her türlü desteklemekten şeref ve onur duyarız. Üç dönemdir halkın desteğini almış ve yüzlerce projeye imza atmış alan sayın Nasıroğlu Midyat’ı Midyat yapan kişidir. Lafta değil icraatlarla. Türkiye’nin en genç CHP ilçe teşkilatı olarak onu tekrardan Midyat Belediye Başkanı olarak görmekten mutluluk duyarız. Peki neden Nasıroğlu? Türk, Kürt, Arap, Süryani ve Yezidi demeden eşit ve ayrımcılıktan uzak hizmet anlayışına sahip olduğu için. Cami, kilise, okul, mezarlık ve kültürel değerlere sahip çıktığı için. Güzel ve şirin memleketimiz olan Midyat’ı dünyaya tanıtıp turizme kazandırdığı için. Kapısına giden hiçbir fakir fukarayı eli boş göndermediği için. Saymakla bitmeyen hizmetleri şu an göz önünde değil mi? Eski Midyat’ı ve yeni şu anki Midyat’ı karşılaştırmak o kadar da zor olmasa gerek. İşte evet işte bu yüzden tek çare Şehmus Nasıroğlu diyoruz. Biz Midyat CHP ilçe teşkilatı olarak kendisini yine belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
(İHA)