BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP mitingine zorla işçi getirmişler!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İskenderun'daki mitingine CHP'li belediyeler otobüslerle işçi taşımış!

Abone ol

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İskenderun mitinginde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun miting alanlarını dolduramadığı iddiasında bulunan Kılıçdaroğlu'nun İskenderun mitingine ise meydanı doldurmak için belediye işçilerinin getirildiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun eleştirilerine Şanlıurfa'taki açılışta cevap vermiş ve meydanları dolduran kalabalıkları göstererek meydan okumuştu. Erdoğan, Şanlıurfa tarihinin en büyük kalabılığının açılış için bir araya geldiğini söylerken, Kılıçdaroğlu'nu boş vaatlerle seçmeni kandırmaya çalışmakla suçlamıştı.

İŞÇİLER MİTİNGE GETİRİLMİŞ

Bu arada CHP lideri, Hatay'ın İskenderun ilçesinde Atatürk Anıt Meydanı'nda partililere seslendi. Emekliye iki maaş ikramiye ve asgari ücrete zam vaatlerini burada da dile getiren Kılıçdaroğlu'nun mitingiyle ilgili sosyal medyada yeni bir iddia ortaya atıldı. İnternete yüklenen videoda bir belediye işçisi arkadaşıyla telefonla arayarak miting hakkında bilgi veriyor. Yaklaşık bir dakika süren telefon görüşmesinde CHP şapkası taşıyan işçi, diğer arkadaşlarıyla birlikte belediye tarafından mitinge getirildiğini söylüyor.