BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.442,29
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP liderinden şehit mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan askerler nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı

Abone ol

Kılıçdaroğlu açıklamasında; Şehitlere rahmet, yaralı askerlere acil şifa, şehitlerin aileleriyle Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve Türkiye’ye başsağlığı diledi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle;

“Biliyoruz ki en büyük acı evlat acısıdır. En büyük acı Metmetçiklerimizin şehit olmasından duyduğumuz acıdır. Genelkurmay Başkanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, 25 Mehmetçik Afyonkarahisar’daki patlamada şehit oldu . Acıların en büyüğü olan bu acı yüreğimizi dağlıyor.Bu büyük acıyla yüreklerimizi dağlayan şehit Mehmetçiklerimize rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa, şehitlerimizin aileleriyle, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Milletimize, Türkiye’ye başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimizin ailelerine de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum." dedi.

CHP AFYON' A HEYET GÖNDERİYOR

Bu arada Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Sözcüsü Prof.Dr.Haluk Koç ile CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve CHP Milletvekillerinden oluşan bir CHP heyetinin Afyonkarahisar'a giderek taziyede bulunacağını ve temaslar yapacağını belirtti.

HALUK KOÇ' UN BASIN TOPLANTISI İPTAL

Öte yandan, Afyonkarahisar’daki patlamada 25 askerimizin şehit olması nedeniyle CHP Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Haluk Koç’un bugünkü basın toplantısının da iptal edildiği bildirildi.