BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.424,07
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

CHP çok bozuldu çok! Olay video

16 Nisan referandumu sonrası CHP yönetiminin tavrı başta CHP'liler olmak üzere milyonların tepkisini çekti. İşte o tepkileri dile getiren ve sosyal medyada paylaşım rekoru kıran video;

Abone ol

CHP'nin YSK'ya yaptığı başvuru ve "Meclis'ten çekilebiliriz" açıklamaları sosyal medyada tepkilere neden oldu. 16 Nisan gecesi genel merkez önünde yükselen "Kemal istifa" sesleri sonrası sosyal medyada CHP yönetimine yönelik protestolar başladı.

CHP'li bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan "CHP videosu" paylaşım rekoru kırıyor. Çok önceleri çekilen video, yıllar geçse de CHP'de aslında çok şeyin de değişmediğini gözler önüne serdi.

"KEMAL İSTİFA SESLERİ"

16 Nisan gecesi referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından yürütülen kampanyayı beğenmeyen bir grup partili, CHP Genel Merkezi önünde parti yönetimini protesto etmiş, grup "Kemal istifa" sloganları atmıştı.

MECLİS'TEN ÇEKİLİRİZ RESTİ

Meclis'ten çekiliriz resti sonrası, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda, gençlerin CHP yönetimine olan tepkisi çok açık biçimde biraz da esprili biçimde dile getiriliyor.