BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,74
HABER /  GÜNCEL

Ceylanpınar'da evinde televizyon izlerken

El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasındaki çatışmalardan seken kurşun Ceylanpınar'da bir eve isabet etti.

Abone ol

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 15 yaşındaki Sevgi Ergül, televizyon izlerken Suriye'den gelen merminin hedefi oldu.

Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde, El Nusra ile PKK'nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasındaki çatışmalar sırasında sınırı aşan bir mermi Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesi Yeni Mahalle'deki evinde televizyon izleyen 15 yaşındaki Sevgi Ergül'ün karın boşlığuna isabet ederek yaralanmasına neden oldu.

Ağır yaralanan Ergül, durumu fark eden yakınları tarafından otomobille Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan Sevgi Ergül, yapılan ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Bu arada Suriye'nin Rasulayn ilçesinde, gündüz saatlerindeki sessizlik yerini çatışmaya bıraktı. El Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında yoğunlaşan çatışmalar, Ceylanpınar'ı endişeye sevk etti. Top ve silah seslerinin duyulduğu ilçede tedirginlik hakim.