BIST 10.498
DOLAR 32,29
EURO 35,07
ALTIN 2.474,56
HABER /  GÜNCEL

Hamdi Akın-Aziz Yıldırım düellosu sürüyor!

Hamdi Akın ve Aziz Yıldırım arasında Kongre'de gerilen ipler kopma noktasına geldi. Hamdi Akın Aziz Yıldırım'la ilgili neler söyledi.?

Abone ol

Aziz Yıldırım'ın hakkında sert sözler söylediği Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu listesinde olan Hamdi Akın konuştu.. 
 
Hamdi Akın Telegol'e bağlanarak konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Aziz Yıldırım'a gerekli cevabı verdiğini belirten Akın "Mahkemeye vermeyi düşünmüyorum. İşlerim başımdan aşkın, uğraşamam. O'nun yanına gitmişken böyle bir şeyle karşılaşmam sürpriz oldu ama kendisine orada gerekli cevabı verdim. Aziz Yıldırım, hakkımda söylediklerini ispat edemezse istifa etsin. İspat ederse de ben isfita ederim" dedi.

Hamdi Akın, ayrıca Beyaz TV'ye de açıklamalarda bulundu. Adının geçtiği tapelerde aklandığını ifade eden Akın, "Bana, 'Ankaragücü-Trabzonspor maçında çalıştın. Nasıl aday oluyorsun' dedi. Aile dostalarım Trabzonlu diye görüşmeyecek miyim?" derken, Yıldırım'ın kendisine hakaret ettiğini duymadığını, bu ispatlanırsa dava açabileceğini söyledi.

Akın Fenerbahçe'nin şike yapmadığını burada da tekrarlarken, "Aziz Yıldırım şike yapmış olabilir mi?" sorusunu ise "üzerime gelmeyin" diyerek geçiştirdi. 

NELER YAŞANMIŞTI? 

Seçim sonuçlarının açıklanmasına dakikalar kala Aziz Yıldırım'ı tebrik etmek için diğer başkan adayı M. Ali Aydınlar ve ekibi kürsüye geldiler. Aydınlar'ın yönetim kurulu listesinde yer alan Hamdi Akın da Aydınlar ile beraberdi. Tam o sırada Yıldırım ile Akın arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. 

Aziz Yıldırım kendisini tebriğe gelen Hamdi Akın'a "Hem 2010-11'de Trabzon için çalışıyorsun; hem de utanmadan karşımda aday oluyorsun" dedi.

Aziz Yıldırım tebriğe gelen ve yan yana oturarak poz vermek isteyen M.Ali Aydınlar ekibine "F.Bahçe'yi satanlarla yan yana oturmam" dedi..  
 
Hamdi Akın elini uzatırken Yıldırım sert tepki gösterdi. Aziz Yıldırım Akın'a"F.Bahçe'yi satanlar ile işim olmaz. F.Bahçe'yi satmayın. Ben içerideyken neredeydin" diyerek, sert tepki gösterdi.   
 
Mehmet Ali Aydınlar Aziz Yıldırım
 
Daha sonra Aydınlar'a dönen Aziz Yıldırım, Aydınlar'ın tebriğini kabul etti ve elini sıkarak teşekkür etti. Aziz Yıldırım'ın, Hamdi Akın'a yanıt vermeyerek kürsüden ayrıldığı gözlendi.