BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.441,83
HABER /  MEDYA

Ceyda Kırıcı kimdir şimdi de Esra Erol'a katıldı

Kısmetse Olur'a damga vuran isimlerden Ceyda Kırıcı Esra Erol'da taliplerini aramaya başladı. Peki Esra Erol'un yeni gelin adayı Ceyda Kırıcı kimdir Kısmetse Olur evinde neler yaşamıştı?

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmasının olaylı isimlerinden Ceyda Kırıcı Esra Erol'da taliplerini aramaya başladı. Atv'de ekrana gelen izdivaç programına katılan Ceyda Kırıcı, Kısmetse Olur yarışmasından diskalifiye edilmişti. İşte nedeni...

CEYDA KIRICI KRİTERLERİNİ SIRALADI

Ceyda Kırıcı Esra Erol kendisini ve kriterlerini anlatmasını isteyince bakın asıl bir açıklama yaptı: 'Önceden maço erkeklerden hoşlanıyordum ve çok kıskançtım. Fakat o günler geride kaldı. Seven kıskanır, normal yani. Ama şimdi adam olsun yeter. Maçoluk da pek fayda etmiyor. Kriterlerin pek bir önemi yok. Beni de ekranlarda görmeyi bekliyorlardı. Onlar da sevinmiştir. Ben hep karşı taraftan darbeler yedim. Güven çok önemli.

İyi ve kötü günümde yanımda olacak, destek çıkacak. Bir olay yaşandığında bana sahip çıkacak. En önemlisi karakter. Karakteri çok önemli ve bana güven vermesi çok önemli. Görünüşe de önem veren biriyim.

Ben aşırı duygusalım. Hemen kendimi kaptırırım.Fakat karşılığını alamıyorsun. Artık o kadar duygusal değilim.O saf Ceyda gitti.'

CEYDA KIRICI NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Ceyda Kırıcı'nın yarışmadan diskalifiye edilme nedeni ise program sorumlusu Yasemin'in kendisini darp ettiğini iddia etmesi fakat olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından bu iddianın asılsız olduğu anlaşılmıştı. Bu durum üzerine ise Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan diskalifiye edilmişti.

CEYDA KIRICI KİMDİR?

Ceyda Kırıcı İzmir'de doğmuştur. 22 yaşındaki gelin adayı Ceyda Kırıcı daha önce hiç evlenmemiştir.Daha öncedne Kısmetse Olur'da yarışan gelin adayı Ceyda Kırıcı, yarışmada olaylı ilişkileri ile gündeme gelmiştir.