BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,77
ALTIN 2.403,32
HABER /  GÜNCEL

Cevapsız çağrı cinayeti

Cepe telefonu cinayet nedeni.. İzinsiz cevapsız çağrı gencin canına mal oldu.

Abone ol

Adana'da Şanlıurfa'dan tarlada çalışmaya gelen bir ailenin lisede okuyan oğlu başkasının cep telefonuna gizli cevapsız çağrı gönderdi iddiasiylı silahla öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Adana'nın Merkez İlçesi Yüreğir'e bağlı Yakapınar Beldesi'nin Kütüklü köyüne Şanlıurfa'dan yaz tatalinde tarım işçisi olarak gelen Mehmet A. (15) başkasının cep telefonuna gizli çağrı gönderdiği iddiasayıla silahla öldürülüdü. Olay Mehmet A ile arkadaşı Hasan Gelgin tarlada çalıştıktan sonra çadıra gelrikten sonra meydana geldi.

Çadırda oturan arkadaşların yanına gelen İbrahim D. (50) Mehmet A'nın kendisine gizli cevapsız çağrı bıraktığını ileri sürerek kavga çıkartıp Mehmet A'yı dövdü. Daha sonra olay yerinden uzaklaşan İbrahim D. arkadaşı ve kardeşini alarak Mehmet A'nın yanına geldi. İbrahim D bu kez belindeki silahı çıkartarak Mehmet A'nın kafasanı tek el ateş etti. Olaydan sonra kendi imkanlarıyla Adana Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne getirilen Mehmet A bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın görgü tanığı Hasan Gelgin Mehmet A. ile birlikte tarladan geldiklerini ve çadırda oturduklarını belirterek, "Çadırda otururken İbrahim D.(50) geldi. Mehmet A'ya azönce bana gizli çağrı bıraktın neden bıraktın dedi. Mehmet A çağrıyı kendisinin göndermediğini söyledi ama İbrahim D inanmadı. Mehmet A'yı dövmeye başladı. Kavgadan sonra arkadaşı ve kardeşiyle birlikte tekrar çadıra gelen İbrahim D. belindeki silahı çıkararak Mehmet A'nın kafasına tek kurşun sırakar öldürüdü" dedi.

Baba Abdulkadir Akdemir ise oğlunun lise birinci sınıfta okuduğunu okul harçlığını çıkarmak için memleketi Şanlıurfa'dan Adana'ya tarlaya çalışmaya geldiğini söyleyerek, "Cep telefonu için çocuğuma kıydılar" diye konuştu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ciniyet Büro Ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.