BIST 9.735
DOLAR 32,53
EURO 34,81
ALTIN 2.433,37
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı!

Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı ekrana geldi. Cesur ve Güzel son bölümde Tahsin Korludağ oyunlarıyla yine Sühan'ın kafasını karıştırmayı başardı. Peki Cesur ve Güzel yeni bölümde izleyenleri neler bekliyor?

Abone ol

Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Cesur ve Güzel son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Tahsin Korludağ'ın planları yine Sühan ile Cesur'un karşısına sorun olarak çıktı. Sühan'ın güvenini kazanmaya çalışan Cesur, istediklerine ulaşabildi mi?  Cesur ve Güzel 14. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haberimizde.

CESUR VE GÜZEL 14. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur ve Güzel 14. yeni bölümde Sühan Tahsin Korludağ'ı polise yardım etmesi için ikna etmeye çalıştı. 

Bu sırada Tahsin Korludağ hiç beklemediği bir gelişme ile karşı karşıya kaldı ve Adalet'in abisinin hapishaneden firar ettiğini öğrendi. Peki Adalet'in abisinin firar etmesine Cesur mu yardım etti? Bu beklenmedik gelişme Cesur'u babasını öldüren kişinin Adalet olduğu gerçeğine bir adım daha yaklaştıracak mı?

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Güzel son bölümde Cahide ve Hülya’nın buluştuğunu görmek Korhan için büyük bir şok olur. Hülya’nın durumu kurtarmak için söylediği yalanlar Korhan’ın, Cesur hakkındaki şüphelerini alevlendirir.

Cesur ve Güzel son bölümde kasabada yaşanan olaylar Cesur’u, Tahsin Korludağ ile tekrar karşı karşıya getirir. Sühan bir kez daha sevdiği adamla babası arasında kalırken babasına bir teklif yapar fakat Tahsin kolayca pes etmeyeceğinin sinyallerini çoktan vermiştir. Sevgililer günüyle aynı gün olan Sühan'ın doğum günü geldiğinde Cesur, Sühan’a romantik bir sürpriz hazırlar. Cesur’un çok büyük bir zafere doğru yol aldığını fark eden Tahsin Korludağ, onu engellemek için tehlikeli bir plan yapar. Cesur ve Sühan aşklarını itiraf ederken, yaşanan olay Korludağ’daki herkesin hayatını derinden sarsacak niteliktedir.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI