BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.418,53
HABER /  GÜNCEL

Cesedi görenlerin nutku tutuldu

Kağıthane'de 81 yaşındaki Kemal K., 3 gün önce öldüğünü söylediği 90 yaşındaki eşi Müküme K.'yı battaniyeye sarıp bebek arabasıyla taşırken sokakta yakalandı

Abone ol

Çağlayan, Fevzi Çakmak Caddesi Yüksel Sokak Numara 5'deki gecekonduda oturan Kemal K.'nın evinden 300 metre uzaklıkta bebek arabasıyla battaniyeye sarılı ceset götürdüğünü gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu.

İddialara göre Kemal K. ihbarda bulunan vatandaşları ve hemen olay yerine gelen polisleri bıçak çekerek tehtit etti. Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde saat 23.30 sıralarında gerçekleşen olayda polisler elindeki bıçağı bırakmak istemeyen Kemal K.'yı etkisiz hale getirdikten sonra gözaltına aldı. Polisle daha sonra Olay yeri inceleme ekiplerine haber verdi. Kemal K.'nın polisteki ilk ifadesinde eşini öldürmediğini, 3 gün önce eceliyle öldüğünü söylediği öğrenildi.

Çelişkili ifadeler verdiği belirtilen Kemal K., sorgulanmak üzere Kağıthane Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yerinde yapılan incelemede darp izine rastlandığı belirtilen Müküme K.'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

VATANDAŞLAR OLAYI ANLATMAKTA ZORLANDI

Bazı vatandaşların olayın etkisinde kaldıkları gözlenirken, vatandaşlar yaşananları anlatmakta zorluk çekti. Nazım Eren isimli vatandaş "Ben eve gidiyordum. Amcamın oğlu bana bir ihtiyar, çocuk arabasıyla bir şey götürüyordu dedi. 'Bana yardım et dedi' dedi. Çöpe atacakmış. Ayaklarını görmüş. Bende geldim elinde bıçak. Hemen polisi aradım. O sırada oyaladık. Polis geldi ve yaşlı adamı gözaltına aldı" dedi.

KIZ TARTIŞMASI KANLI BİTTİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Burdur Endüstri Meslek Lisesi'nden 6 öğrenci ile Mehmet Yıldızlı İlköğretim Okulu'ndan 4 öğrenci arasında, önceki gün iddiaya göre kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya döndü.

Kavgada Mehmet Yıldızlı İlköğretim Okulu öğrencisi H.T. (15), Burak Ok'un (16) boğazına bıçak sapladı. Ok yere yığılırken, öğrenciler olay yerinden kaçtı.

Ok, dün sabah öldü. Polis, H.T.'nin de olduğu 9 öğrenciyi gözaltına aldı.

BURAK Ok 1 ay önce kendisi için hazırladığı bir mezar fotoğrafını Facebook'ta paylaştı. Fotoğrafta, "1996-2033. Kanserden öldü" ve "Şaka amaçlıdır, Allah bilir ne zaman öleceğini!' yazıyor.

METROBÜS YOLU İNŞAATINI FARK EDEMEYİNCE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Avcılar-Beylikdüzü arasında yapımı devam eden metrobüs yolu inşaatını farketmeyen Yeşim Yerlikaya'nın kullandığı otomobil, inşaat sahasına girdikten sonra asfalt döşeyen iş makinasına çarptı. Yeşim Yerlikaya otomobilde sıkışırken yanındaki arkadaşı Songül Kırmızıtaş yaralandı.

Kaza, E-5 Karayolu'nda Avcılar-Beylikdüzü arasında yapımına devam edilen metrobüs yolu, Haydar Akın Anadolu Lisesi karşısında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Beylikdüzü'nden Bakırköy yönüne giden Yeşim Yerlikaya, devam eden metrobüs yolu inşaatı nedeniyle yola yerleştirilen ışıklı tabelaları farketmedi. Yerlikaya'nın, kullandığı 34 GV 7968 plakalı otomobil yol çalışmasının olduğu alana girdi.

Yerlikaya frene basmaya fırsat bulamadan otomobil, asfalt döşeyen iş makinasına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yeşim Yerlikaya otomobilde sıkışırken yanındaki arkadaşı Songül Kırmızıtaş ise ağır yaralandı. Yol yapımında çalışan işçiler kazayı görerek itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Songül Kırmızıtaş otomobilden çıkartılarak ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Otomobilde sıkışan Yerlikaya ise itfaiyenin yarım saat süren çalışmasının ardından sıkıştığı araçtan çıkartılarak ambulansla yine aynı hastanede tedaviye alındı. Kaza sırasında iş makinasının arkasında işçi olmaması olası faciayı önledi. Kısa süreli trafiğe kapanan yol aracın kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

GİYİNDİ, SÜSLENDİ VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]17 yaşındaki kız giyindi, kuşandı, süslendi püslendi, gözüne kestirdiği kişiyi güzelliğiyle etkileyip kurdukları ölüm tuzağına düşürdü

Şişli'de bir apartmanda öldürülmüş olarak bulunan Kemal Ramazan Güler'in tutuklanan katil zanlısı sevgililer Hasan İrfan Çoklu ile 17 yaşındaki sevgilisi Mürüvet N. hakkındaki soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianamaye göre, cinayet planlı işlendi ve şöyle gelişti: Bir markette muhasebe elemanı olarak çalışan Hasan İrfan Çoklu, bir süre önce işten çıkarıldı.

Mürüvet N. ile aralarında ilişki bulunan ve evlilik hazırlığı içerisinde olan Çoklu, geçim sıkıntısı çekmeye başlayınca filmlerdeki gibi bir plan yaptı. Plana göre, zengin bir erkek tuzağa düşürülecekti. Mürevet N. bu amaçla giyindi kuşandı ve bir güzellik salonuna gidip kendine bakım yaptırdı. Daha sonra da Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi'ne gidip, av peşine düştü. Kemal Ramazan Güler isimli bir kişiyi gözüne kestiren Mürüvet N. onunla samimiyet kurup, evine getirdi.

Evde bekleyen sevgilisi Hasan İrfan Çoklu, gelen adamı bıçakla öldürdekten sonra, ona ait kartlardaki paraları çekti. Ölen Kemal Ramazan Güler'in o gün alışveriş merkezine gittiğini öğrenen polis, güvenlik kameralarından önce genç kadının kimliğini tespit etti, ardından hem onu hem de sevgilisini gözaltına aldı. Tutuklanan iki sevgiliden Çoklu hakkında "kasten adam öldürmek"ten ağırlaştırılmış müebbet, gasptan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

KAMERA YAKALATTI

Mürüvet N. avını tuzak kurdukları eve götürürken güvenlik kameralarınca böyle görüntülendi. Yaşı küçük olan Mürüvet N. cinayet ve gasp suçundan çocuk mahkemesinde yargılanacak.

BU OLAY ŞAKA DEĞİL GERÇEK!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Alkollü sürücü Caner Güngördü, demir direğe çarparak durdu. Sonra koltukta sızdı. Polisin uyandırdığı sürücü, müziğin sesini kısıp araçtan indi

screen-shot-2012-04-05-at-9.15.49-am.png

 
İzmir’de “Yok artık!” dedirten bir trafik kazası yaşandı. Yenişehir Semti’nde dün saat 05.00 sıralarında alkollü sürücü Caner Güngördü (44), 35 CHE 90 plakalı otomobilde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracı ancak yüksek gerilim hatlarını taşıyan demir direklerin ayağına çarparak durdurabildi. Kaza sonrası kendine gelmesi gereken Güngördü, direksiyon başında sızdı kaldı.
 
KENDİNE KIZDI

Bir ihbar üzerine olay yerine gelen polis, hareketsiz duran Caner Güngördü’yü ağır yaralı sandı. Acil yardım ekipleri çağrıldı. Kendisine dokunulduğunda uyanan Güngördü, bir şaşkınlık içerisinde önce açık olan müziğin sesini kıstı, yavaş hareketlerde arabadan indi.
Fıkra gibi kaza ve sonrasında polis büyük bir şaşkınlık yaşarken, basın mensupları alkollü sürücüye “Kaza yaptın, farkında mısın?” diye sordu. Caner Güngördü, “Kaza yok. Onu da nereden çıkarıyorsunuz!” diye çıkıştı.

Kaza yaptığını uyandırıldığında anlayan sürücü, araçtaki büyük maddi hasarı görünce gözlerine inanamadı; önce, “İnsanlara çarpmayayım” dedi. Ardından da söylenmeye başladı, “Yazıklar olsun be, yazıklar olsun. Hiçbir parçası değişmemişti. Her şeyi orjinaldi. Arabam gitti be” diye hayıflandı. Alkol aldığını doğrulayan sürücün otomobilinde yarısı dolu bira şişesi bulundu.

VEKİL ÖĞRETMENİN ACI SONU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'ne bağlı İncehıdır Köyü'nde geçen yıla kadar vekil öğretmenlik yapan Eğitim Fakültesi mezunu 26 yaşındaki Mustafa Kaya, birbirine eklediği kravat ve kemeriyle, kendini asarak yaşamına son verdi. Kaya'nın, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlandığı, aşırı stres nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.

Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden 2008 yılında mezun olan, geçen yıla kadar 3 yıl boyunca kendi köyü olan İncehıdır'daki ilköğretim okulunda vekil öğretmenlik yapan Mustafa Kaya, bu sabah, kendini asarak yaşamına son verdi. Yapılan incelemede, Kaya'nın, kravatı ve kemerini birbirine ekleyerek kendini tavana astığı belirlendi.

İçine kapanık olduğu belirtilen Kaya'nın, gelecek Temmuz'da yapılacak KPSS'ye hazırlandığı öğrenildi. Sürekli ders çalıştığı belirtilen Mustafa Kaya'nın yaşadığı aşırı stres nedeniyle bunalıma girdiği öğrenildi.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlatırken, Kaya'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Ergani Devlet Hastanesi morguna götürüldü.