BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,02
ALTIN 2.503,24
HABER /  EKONOMİ

Cepte bir al 5 katı kadar konuş

Turkcell, hazır kart sahiplerinin ödediklerinin 5 katı değerinde her yöne konuşup mesajlaşabilecekleri ''Nar Kampanyası'' düzenledi.

Abone ol

Turkcell, hazır kart sahiplerinin ödediklerinin 5 katı değerinde her yöne konuşup mesajlaşabilecekleri ''Nar Kampanyası'' düzenledi.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, hazır kartlıların 6 farklı Nar seçeneği arasından kullanım alışkanlıklarına en uygun olanını seçebilecekleri, haftalık, iki haftalık ve aylık Nar alternatiflerinin her birini ''Turkcell'lilerle'' ya da ''her yöne'' seçenekleriyle satın alabilecekleri, örneğin aylık 30 lira değerindeki ''her yöne'' Nar paketinin 150 lira kazandırdığı ve Nar kullanan hazır kartlıların bu 150 lira ile 1 ay boyunca tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bildirildi.

Turkcell Bireysel Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, kampanyaya ilişkin şunları kaydetti:

''Müşterilerimize Turkcell avantajlarıyla daha fazla iletişim sunmak için ihtiyaçlarına yönelik tarife ve kampanyalar sunuyoruz. Bundan sonra 'Turkcell'liler Yaşadı' sloganıyla anlatacağımız avantajlı tarife ve kampanyalarımızın ilki Turkcell Nar Kampanyamız... Turkcell Nar'la hazır kartlılar diledikleri Nar ile 1 koyup 5 alıyorlar. Bu konuşma ve mesajlaşma paketleriyle müşterilerimiz her yöne 5 kat daha fazla mesajlaşıyor ve konuşuyor.''

Açıklamada, Turkcell Nar kampanyası için reklam filmlerinin de hazırlandığı belirtilen açıklamada, ''Turkcell'liler Yaşadı'' serisinin ilk filmi olduğu, Turkcell'in Nar paketleri için hazırladığı reklam kampanyası için yaratılan ''Nar biraderler'' tiplemelerini şarkıcı Serdar Ortaç ve eski futbolcu Pascal Nouma'nın ekrana taşıdığı ifade edildi.