BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.431,38
HABER /  GÜNCEL

Cep sinyali ile bulundular

Uçuruma yuvarlanan yaralı ve hayatını kaybedelere cep telefonu sinyali ile ulaşıldı

Abone ol

Antalya'nın Akseki ilçesi Murtiçi Mevki'inde 250 metre uçurumdan yuvarlanan otel çalışanlarının cesedine cep telefonu sinyali ile ulaşıldı.

Akseki'nin Murtiçi mevkiinde bir otomobilin virajı alamayarak uçuruma yuvarlanması sonucu araç içindeki 5 kişiden 3 üçü hayatını kaybetti.

Uçuruma yuvarlanan otomobilin içinde bulunan Tevfik Kurucu(66), Medine Kurucu(64) ve araç sürücüsü Özcan Kahveci(36) olay yerinde hayatlarını kaybederken, Dudu Kahveci ile İlayda Gökçe(11) ağır yaralandı.

Kazada hayatlarını kaybeden Özcan Kahveci, Tevfik Kurucu ve Medine Kurucu Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Dudu Kahveci ve İlayda Gökçe Manavgat Devlet Hastanesi'nde getirildi.

Edinilen bilgiye göre, hayatını kaybeden Özcan Kahveci ve yaralanan Dudu Kahveci'nin Side-Manavgat Turizm İşletmecileri Derneği(Side-TUDER) bağlı Hemara otelde resapsiyon görevlisi olarak çalıştığı belirtildi.

Side-TUDER görevlileri, arkadaşları Özcan-Dudu Kahveci çiftinin 13 saattir cep telefonlarına bakmamasından şüphelenerek yerlerinin tespiti için uğraştı. Manavgat Emniyet Müdürlüğü'nün cep telefonu sinyalinden kaza yerinin yeri tespit edilerek olay yerine geldi.

Kazada hayatını kaybeden Tevfik Kurucu ile Medine Kurucu'nun Özcan Kahveci kayın pederi ve kayın validesi olduğu ifade edildi.