BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.467,55
HABER /  GÜNCEL

Cenazede başkanı ağlatan azar!

Köprü faciasında babası ile yeğenini kaybeden Çaycuma'nın AK Partili belediye başkanı cenazede azar işitti. Başkan gözyaşlarına boğuldu!

Abone ol

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesi'ndeki köprü faciasının 6'ncı gününde 3 kişinin cenaze törenleri vardı. Törene Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in yediği azarla akan gözyaşları damga vurdu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Filyos Çayı'ndan çıkarılan minibüste bulunan sürücü 58 yaşındaki İsmail Örenbaş, yolcular 60 yaşındaki Mehmet Başören ve 70 yaşındaki Alim Başören'in cenazeleri, aynı köyde gözyaşları arasında toprağa verildi.

3 kişinin cenazesi, sabah otopsinin ardından Çaycuma Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yolgeçen Köyü Başörenler Mahallesi'ne götürüldü. Tabutların üzerinde ceketleri ve şapkaları bulunan 3 cenaze, köy camisinin avlusuna yan yana konuldu. Cenaze namazına Vali Erol Ayyıldız, Kaymakam Hasam Yaman, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, köylüler ve hayatını kaybedenlerin yakınları katıldı. 

BU AZAR BAŞKANI YİNE AĞLATTI

Cenazede Mehmet Başören'in yakını 32 yaşındaki Kadriye Ergen, Çaycuma Belediye Başkanı AK Partili Mithat Gülşen'i fırçaladı;
-"Her an göçebelir demesini biliyorsunuz, niye ilgilenmediniz. Bizim canımız gitti burda! Sizin ağlamanız boşuna... Boşuna... Niye bu kadar ihmalkarsınız! Çok ihmalkarsınız!" diyerek tepki gösterdi.

Bu sözler üzerine ağlamaya başlayan Başkan Gülşen, "Ben o kadar hizmet verdim. Hepsiyle ilgilendim. Benim de canım gitti. Babamın öldüğü kaldığı belli değil" dedi.

Kadriye Ergen ise "Nasıl ilgilendin! Televizyonlarda demeç vermeyi biliyor! İlgilenecekti o zaman, ilgilenecekti!" diyerek beddualar etti.

ŞOV YAPIYORSUN!

Belediye görevlileri ve diğer yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Kadriye Ergen'e, bazı vatandaşlar ise "Sen şov yapıyorsun" diye çıkıştı.

Bu sırada İsmail Örenbaş'ın kızkardeşi Yüksel Örenbaş da "O benim ağabeyim değil, aynı zamanda babamdı. Bana babalık yapıyordu" diyerek gözyaşı dökerken fenalaştı. Yüksel Örenbaş'a yakınları müdahale etti.

Başkan Gülşen de köprü faciasında babası ile yeğenini kaybetmişti. Başkanın yakınlarının cesetleri de hala bulunabilmiş değil. Olaydan sonra köye gittiğinde Başkan'a kayıp yakınları yine tepki göstermişti. "Ne yüzle geldin buraya" diyen kayıp yakınları belediye başkanını ağlatarak köyden yollamışlardı.