BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  ÇALIŞMA HAYATI

Cemaat sendika kurdu iddiasına ilk cevap!

Haklarında çıkan cemaatin sendikası iddialarına ilk kez MEMURHABER.COM'da cevap verdiler...

Abone ol

Aktif Eğitimciler Sendikası ilk kez haklarında çıkan iddialara cevap verdi. Memurhaber.com'a konuşan sendika başkanı Osman Bahçe çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hatice Kübra / Memurhaber.com

Kurulduğu günden bu yana hakkında bir çok haber çıkan Aktif Eğitimciler Sendikası, her geçen gün üye sayısını hızla artırıyor. "Diğer sendikaların rakibi değil refiki olma" düsturuyla hareket eden sendika hakkında çok yazıldı, çizildi. Haberlerde özellikle "cemaatle" ilişkilendirildi. Kimileri "cemaat sendika kuruyor" dedi, kimileri "hükümet ve cemaat arasındaki kavga sendikaya uzandı" dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası'nı Eğitim-Bir-Sen'e rakip olarak gösterenler de oldukça fazlaydı. Onlarsa haklarında çıkan tüm bu haberlere cevap vermek yerine sadece "sendikacılık" yapmaya odaklanarak kuruluş aşamasını hızla tamamladılar. Bu zamana kadar herkesin merak ettiği tüm soruları Memurhaber.com olarak sizler için Aktif Eğitim Sendikası Başkası Osman Bahçe'ye sorduk. Kuruluş amaçları neydi, diğer sendikalardan farkları ne, cemaat tarafından mı kuruldular gibi soruların yanında öğretmenlerin sorunları, dersanelerin kapatılması gibi pek çok konudaki düşüncelerini ilk kez Memurhaber.com'a cevaplayan Osman Bahçe'den oldukça ilginç cevaplar aldık. Özellikle öğretmenlerin "itibar" sorunu üzerinde duran Bahçe, sorunları eleştirmek yerine çözüm bulmanın önemini vurgularken "Öğretmenlerin tüm sorunlarını biz çözeceğiz iddiasında değiliz. Biz çözüme katkı sağlamak için kurulduk" diyecek kadar da mütevazi. Buyrun devamını kendisinden dinleyelim...