BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Cem Yılmazın düdük dediği yazar

Cem Yılmaz bu kez öyle sinirlenmiş ki o yazara "düdük" demekten kendini alamamış. Hatta onun yeşil pasaportuna bile kafayı takmış...

Abone ol

Ali Atıf Bir programına Cem Yılmaz'ı konuk etti. Programın ikinci bölümü bu akşam yayınlanacak. Ama daha şimdiden içerik yayılmaya başladı. Cem Yılmaz bu akşamki banttan yayınlanan programda Oray Eğin'e 'düdük' diyor.

CEM  YILMAZ ORAY EĞİN'E DÜDÜK DEDİ

Programın bant kaydını yayınlanmadan izleyen Ali Eyüboğlu olayı Milliyet'teki köşesinden şöyle aktardı:

İşte Cem Yılmaz’ın bu akşam Kanaltürk’te ekrana gelecek “Atıf Hoca ile Reklam ve Rekabet”te Oray Eğin için söyledikleri:

Ali Atıf Bir: Slumdog Millionaire’i izledin mi?
Cem Yılmaz: İzledim.
A.A.B.: Nasıl değerlendiriyorsun?
C.Y.: Sağolsun Oray Eğin bana kasedini göndermiş. Oradan izledim.
A.A.B.: Slumdog Millionaire’i?
C.Y.: Evet. Çünkü onda var herhalde, bir programa çıkmıştım, diyor ki işte “İzlememiş” diyor, “Konuşuyor” diyor, “İzlemediği halde programa çıkıyor” diyor. Yaa filmler daha vizyona girmedi. Korsandan mı izleyim düdük? (Gülüşmeler) İnanılır gibi değil.
A.A.B.: Bu düdük kısmına katılıyorum.
CY
: “Aaayy! Ne çıkıyor izlemedi” diye. “Niye çıkıyorsun”u mu var?
A.A.B.: Kendisi nereden izliyormuş?
C.Y..: Yurtdışında... Onlar geziyor, biz gezemiyoruz... Vize? Ne vize var, ne bir şey? Onun yeşil pasaportu var biliyorsun!
A.A.B
.: Öyle mi?
C.Y.: Ben olsam verirdim yani...

Bir’le Yılmaz arasındaki diyalog birebir bu... Kanaltürk ya da Bir, o bölüme son anda bir sansür uygular mı? Bir’le Eğin arasındaki husumeti bildiğim için, sanmıyorum.