BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL

Cem Yılmaz'a gülünce karakolluk oldular

Cem Yılmaz'ın Ali Baba ve Yedi Cüceler filmine giden iki arkadaş sonunda karakolluk oldu. Sebebi ise sinema salonunda kahkaha atmaları.

Abone ol

ERZURUM'da, bir sinema salonunda Cem Yılmaz’ın filmi 'Ali Baba ve 7 Cüceler'i izlerken yüksek sesle kahkaha atan iki kişi kendilerini karakolda buldular. Kahkahalara kızan bir kişi şikayetçi olunca iki arkadaş ifadeye alındı.

Erzurum'da 1 Aralık günü Cem Yılmaz'ın 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filmini izlemek için sinemaya giden Çetin Bayram ile Ufuk İnce, filmdeki esprilere kahkaha ile gülünce, önlerinde oturan bir vatandaşın şikayeti üzerine karakolluk oldu.

Şikayet üzerine sinemaya gelen sivil polisler tarafından gözaltına alınan iki arkadaş, Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Çetin Bayram ile Ufuk İnce, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

CEM YILMAZ FİLMİNDEN KARAKOLA

İki arkadaş yaşadıklarını polis karakolundayken cep telefonuyla videoya çekerek, sosyal medyada paylaştı.

Gözaltına alınmalarını videoda şöyle anlattılar:
“Karakolda olma nedenimiz çok komik. Cem Yılmaz’ın ‘Ali Baba ve 7 Cüceler' filminde çok güldüğümüz için 8. Cüce yüzünden oldu bunlar hep. Cem abi senin yüzünden karakoldayız. Çok güldüğümüz için arkadaşın biri bizden şikayetçi olmuş. Şu an karakolda ifade veriyoruz ve hakkımızda şikayetçiymiş. Bu kadar komik film yapma bir daha ağabey.” 

CEM YILMAZ'IN YEDİ CÜCELER FİLMİ FRAGMANI