BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
BEŞİKTAŞ

Cem Küçük'ün 'Çarşı'yı karıştıran sözleri : Siyaset istemese ortada Beşiktaş mı kalır

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Stüdyo'da Futbol programındaki bir cümle gündeme oturdu. Cem Küçük'ün Beşiktaş ile ilgili söylemi 'Çarşı'yı ayaklandırdı. Gazeteci Cem Küçük TGRT Haber'deki programda "Siyaset istemese Beşiktaş mı kalır ortada ya?" deyince Beşiktaş camiası küplere bindi.

TÜRKİYE Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün TGRT Haber ekranlarında yayınlanan spor programında Beşiktaş’ın vergi borcuyla ilgili tartışmada dile getirdiği sözler tepki çekti. Beşiktaş da dahil kulüplere vergi indirimi yapıldığını iddia eden Cem Küçük, şunları söyledi:

-“Bütün takımlara yapılıyor. İndiriyorsa siyasetin dediğini yaparsın. Siyaset istemese Beşiktaş mı kalır ortada”.

Cem Küçük'ün 'siyaset istemese ortada Beşiktaş mı kalır' sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Cem Küçük'e Beşiktaş camiası ve 'Çarşı' grubundan tepki yağdı. 

Beşiktaş'tan zehir zemberek cevap: Gazeteci müsveddesi

Beşiktaş Spor Kulübü, "Siyaset isterse Beşiktaş’ı bir günde bitirir; Beşiktaş kalmaz ortada" Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'a çok ağır bir yazılı açıklama ile cevap verdi. Cem Küçük için, "gazeteci müsveddesi" ifadesinin kullanıldığı yazılı açıklamada, "Siyaset ve spor ile ilgili bilgisi olmadan her iki alanda da fikri olan bu cahillerin ekonomik çıkar uğruna ceplerini doldurmak için hadlerini aştıkları açıktır" ifadelerine yer verildi. Beşiktaş, Cem Küçük için 'askıda akıl' kampanyası başlatıyor. AÇIKLAMANIN TAMAMI İÇİN TIKLAYIN...

VERGİ İNDİRİMİ

Beşiktaş’ın 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurulunda borcunun 4 milyar 900 milyon 612 bin 642 TL olduğu açıklandı. Beşiktaş’ta 2021 yılı olağan ve idari mali genel kurulu Akatlar Spor Kompleksi’nde yapılmıştı. Genel kurul üyesi Berk Tunca’nın konuşmasını yaptığı sırada salonda gerginlik yaşanmış ve Tunca’nın konuşmasının yapmasının ardından üyeler arasında arbede çıkmıştı. 

Sitene Ekle