BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,75
ALTIN 2.455,95
HABER /  GÜNCEL

Cem Garipoğlu bu evde mi saklandı?

İntihar eden Cem Garipoğlu'nun firariyken nerde kaldığı hiç bir zaman öğrenilemedi...

Abone ol

Bilindiği gibi Cem, kız arkadaşı Münevver Karabulut'u öldürdükten sonra başını keserek çöp konteynırına atıp kayıplara karışmıştı. Bu vahşi cinayet üzerine Türkiye ayağa kalkmış, Garipoğlu ailesi Cem'i firar ettikten tam 195 gün sonra polise teslim etmişti.

Niğde 1'inci İcra Müdürlüğü, Selçuk Mahallesi Damla Sokak Eker Apartmanı A/2 Blok'ta 95.58 metrekare ev ile 94.7 metrekare işyeri satışa çıkardı.

Niğde Belediyesi Mezat Salonu'nda açık arttırma yöntemiyle yapılan satışta 5 kişi teklif verdi. 65 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan ev 60 bin TL'ye, 40 bin TL'ye satışına başlanan işyeri ise, 38 bin TL'ye satıldı.

İcra Müdürlüğü yetkilileri, satış gerekçesi konusunda açıklama yapmaktan kaçındı. Selçuk Mahallesi Muhtarı İsmail Ünal, şöyle dedi:" Mahallemizde Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'nun daha önceden almış olduğu bir daire olduğunu öğrendik. Dün itibariyle icra kanalıyla satılmış. Kiracılar ailenin bir yakınından buraları kiralamışlar. Başka bir şey bilmiyoruz."

aa_picture.jpg