BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,74
ALTIN 2.438,97
HABER /  DÜNYA

Çeçen liderden IŞİD için ilginç öneri!

Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Başkanı Ramazan Kadirov, IŞİD militanlarının insansız hava uçaklarını bağlayarak IŞİD mevzilerini atılmasını önerdi.

Abone ol

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Başkanı Ramazan Kadirov, IŞİD militanlarından kurtulmak için ilginç bir yöntem önerdi.

Instagram hesabından Mısır'da düşen Rus uçağıyla ilgili açıklama yapan Kadirov, FSB'nin uçağın terör saldırısı sonucu düştüğünü açıklamasının ardından yapılması gerekenin intikam almak olduğunu belirtti.

Teröristlerden kurtulmak için insansız hava araçları kullanılmasını teklif eden Kadirov, "Gözaltına alınan teröristleri İblis devletinin mevzilerine operasyon düzenleyen insansız hava araçlarına bağlayarak Suriye'ye göndermeyi tavsiye ediyorum. Onları IŞİD destekçilerinin başlarına atalım" ifadelerini kullandı.

Kadirov, Sahra Çölü'nde ya da Antarktika'da da olsa, teröristlerin öldürülmesi için her türlü çabanın gösterilmesi çağrısında bulundu. Çeçen lider, Rusya halkının Rus uçağını düşüren teröristlerin nerede ve nasıl öldürüldüğünü bilmesi gerektiğini vurguladı.

FSB'den bugün yapılan açıklamada, Mısır'daki Rus uçağının terör saldırısı sonucu düştüğü ifade edilmişti.