BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Çaykur Rizespor’da ’’Bordo mavili’’ hazırlığı

Çaykur Rizespor, Pazartesi günü Trabzon’da oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idman ile...

Abone ol

Çaykur Rizespor, Pazartesi günü Trabzon’da oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını bugün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı idman ile sürdürdü.
Nijerya Milli Takımı’nın stoper oyuncusu Godfrey Oboabona İtama 4 yıllık sözleşmeyi imzalamasının hemen ardından formasını giyerek idmana katıldı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay nezaretindeki idmanda sakatlığı süren Hurşut takım arkadaşlarından ayrı olarak doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Futbolcuların koşuşu ise iki grup halinde gerçekleşti. Hazırlık maçında forma giyen oyuncular ayrı koştu.
İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan eski Trabzonsporlu futbolcu Sercan Kaya, galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirterek, “Rizespor’a geldiğimde yüzümün gülmemesi tartışma konusu olmuştu. Trabzonspor’dan buraya gelişim biraz sıkıntılı olmuştu. Uyum süreci biraz uzun sürdü. Fakat kendimi tamamen yeni sezona hazırladım. Çok da iyi başladım. Takım da iyi başladı. Bu hafta Trabzon’a gidiyoruz. Benim için duygusal bir maç olacak. Fakat çoğu futbolcunun yaşadığı şeyler bunlar. Ben sahanın içinde elimden geleni yapacağım. Daha önce de söylediğim gibi benim orada saha dışında benim çok yakın olduğum insanlar var. Saha dışında hep böyle olacak fakat saha içinde biz oraya puan veya puanlar almak için gideceğiz. İnşallah elimizden gelenin en iyisini yaparak oradan puan veya puanlar ile döneriz” dedi.
(İHA)