BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Cavcav ölüm döşeğinde maçı düşündü

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Solunum yetersizliği çeken ve akciğerlerinde ödem tespit edilen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav yoğun bakıma alındı. İlhan Cavcav yoğun bakıma girerken bile doktoruna maça gitmek istediğini söyledi.

İlhan Cavcav'ın geçen hafta Cuma gününden beri yüksek tansiyon ve nefes darlığı problemi çektiği ve kontrollerinin ardından evine gönderildiği öğrenildi. Pazar günü ise tekrar rahatsızlanan Cavcav'ı gece geç saatlerde ailesinin özel bir hastaneye kaldırdığı belirtildi. Yapılan tetkikler sonucu durumunda düzelme görüldüğü için Cavcav hastaneden çıkarıldı. Başkanın özel doktoru aşırı yorgunluk yaşayan Cavcav'a istirahat verdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, dün gece yeniden tansiyon sorunu ve nabız düşüklüğü nedeniyle solunum yetmezliği sıkıntısı yaşadı ve bu sabah hastaneye kaldırıldı.

Tansiyonu düzelen Cavcav'ın potasyum değeri yüksek, sodyumu düşük çıkarken, akciğerlerinde ise ödem tespit edildi. Solunum yetmezliği başlaması üzerine doktorlar Cavcav'ı yaklaşık yarım saat önce yoğun bakıma aldı.

YOĞUN BAKIMA GİRMEDEN ÖNCE MAÇA GİTMEK İSTEDİ

İlhan Cavcav'ın içeri girerken doktoruna ''Hocam beni toparlayın, maça gideceğim'' demesi üzerine, doktorunun kendisine, ''Çok kötü durumdasın, ne maçı, istirahat etmen şart'' dediği bildirildi.