BIST 10.969
DOLAR 32,19
EURO 34,97
ALTIN 2.515,27
HABER /  DÜNYA

Çarşı’nın eski lideri Alen de gözaltında

Üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Beşiktaş Çarşı Grubu’nun eski lideri Alen Markaryan da gözaltın...

Abone ol

Üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda Beşiktaş Çarşı Grubu’nun eski lideri Alen Markaryan da gözaltına alındı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından sabahın erken saatlerinde 20 ayrı ilçede operasyon düzenlendi. Üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik yaklaşık 100’e yakın adrese düzenlenen operasyonlarda yaklaşık 80 kişi gözaltına alındı. Beşiktaş Çarşı Grubu’nun eski lideri Alen Markaryan da gözaltına alınan isimler arasında yer alıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Alen Markaryan basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

ŞÜPHELİLER SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
İstanbul genelinde 3 büyük takımın taraftarlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanlar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, üç büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik operasyon düzenledi. Özel Harekat Timleri’nin de destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, gözaltına alınanlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne getirildikten sonra Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Öte yandan, operasyonun devam ettiği ve gözaltıların ise süreceği öğrenildi.
(İHA)