BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Carlos, Elazığspor mesaisine başladı

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası kapsamında Elazığspor ile karşılaşacak olan Roberto Carlos’lu Sivasspor’da, karşılaşmanın hazırlıklarına b...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftası kapsamında Elazığspor ile karşılaşacak olan Roberto Carlos’lu Sivasspor’da, karşılaşmanın hazırlıklarına başlandı.
Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Aatif Chahechou ve üst arka adalesinde yırtık olan Adem Koçak katılmadı.
Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Roberto Carlos, “Kasımpaşa maçında sadece 45 dakika oynadık. Oyunu ilk yarıda zorlaştıran bizdik. İlk yarıda oyunun bu hallere gelmesinin sorumlusu bizdik. Ama ikinci yarıda her şey daha farklıydı. Görmek istediğimiz gibi bir takımdı. Savaşan bir takımdı. Baskı yapan mücadele eden ve motive olmuş bir takımdı. Ama ilk yarıdaki oyunu beğendiğimi söyleyemem” ifadelerini kullandı.

’’BEŞİKTAŞ İYİ GİTMEKTEYDİ’’
Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 5 haftalık maratonu değerlendiren Carlos, “Her kulüpte inişli çıkışlı bir grafik görünüyor. Kimse öyle üst sıralara yükselmiş değil. Sadece Beşiktaş iyi gitmekteydi. Onun haricinde diğer takımlar inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor” diye konuştu.

’’CARLOS BAŞARILI’’
Bir dönem aynı takımda oynayan arkadaşı Ronaldo’nun, “Carlos başarılı" sözleri ile ilgili açıklama yapan Roberto Carlos, “Ronaldo benim arkadaşım tabii daha benim de teknik direktörlük anlamında ilerlemem gerekiyor. Takım anlamında da ilerlememiz gereken çok şey var ama Ronaldo benim iyi bir arkadaşım. O yüzden Ronaldo’nun bu sözleri beni gerçekten motive eden sözler. Zaten Sivasspor bütün dünya tarafından takip edilen ve izlenen bir takım. O yüzden bu bizim için çok büyük bir motivasyon kaynağı” dedi.
(İHA)